fbpx

Emlékezetes tesztek – III. rész

Néhány napja ünnepeltük a tesztelok.hu indulásának harmadik évfordulóját, és ahogy ez ilyen alkalmakkor lenni szokott, nosztalgiáztunk is egy kicsit. Rengeteg autóval találkoztunk az elmúlt években, a legérdekesebb teszteket gyűjtöttük most egy csokorba, A-tól Z-ig, mivel elég hosszú a listánk, ezért több részletre bontottuk a cikket, az első, illetve a második rész, valamint az archív tesztek is a linkekre kattintva olvashatóak.

blank

Skoda – Nem mondhatjátok, hogy csak és kizárólag az újkori Skodákkal foglalkoztunk, hiszen Favorit tesztünk is volt, mellett persze összebarátkoztunk a modern korszak tagjaival is. Kezdtük az Octaviával, majd jött a minden igényt kielégítő Superb Combi, végezetül a megújult Fabia, amelyre nagyon ügyesen ültették át a márka jelenlegi, szögletesebb formatervét.

subi2

Subaru – hálás tesztalanyok a Subaruk, hiszen általában a sportos eleganciát, valamint a minőséget társítja hozzájuk a közvélemény. Járt nálunk Legacy 2008-ból, az előző generációs és a mostani Outback, valamint Forester is. Mégis a legemlékezetesebb az Etyeki borvidék lankáin terelgetett Levorg volt, melyről nálunk jelent meg az első teszt. Bár csak szalonon belül, de a WRX STi-vel is megismerkedhettünk, reméljük, hogy előbb-utóbb tesztpéldány is eljut hozzánk.

vita13

Suzuki – még szép, hogy a „mi autónk” nem marad ki az összefoglalóból, néhány évvel ezelőtt még a régi Ignist teszteltük, most pedig már az újat várjuk, de megfordult nálunk az új Vitara is, illetve néhány hete a Baleno is, mégis a legutóbbi tesztmodellünk, az SX4 S-Cross gyakorolta ránk eddig a legnagyobb hatást, jövő héten cikkezünk is róla.

20-2

blank

Toyota – hosszú szünet után idén ősszel kezdtünk újra Toyotákat tesztelni, a használt Corolla és Corolla Verso mellett 2014-ben az új Versóról is írtunk, most viszont a jelenlegi garnitúra van soron, az Auris Touring Sports után az Avensis következett, előző héten a hibrid Yarissal ismerkedtünk össze, most pedig épp a negyedik generációs Prius van nálunk, az Aygo és a Corolla fogja követni. Ám a kedvencünk mégsem közöttük keresendő, hanem a főoldalon, azon belül is a blog-szekcióban. A fekete, 1990-es Celica útját évek óta követjük, reméljük ez még sokáig így is lesz!

blank

Volkswagen – számos használttesztünk kötődik a VW-hez, a Passatról – évjárattól és szériától függetlenül – sokszor írtunk, a VII-es Golf pedig remek emlékeket hagyott maga után, ám a legkülönlegesebb darab mégsem ez volt, hanem a jobbkormányos Sharan, melyet stílszerűen Angliában próbáltunk ki.

Háromrészesre bővült cikksorozatunk ezzel a végéhez ért, reméljük, hogy a következő évben is össze tudunk állítani egy ehhez hasonló listát, és bízunk benne, hogy szerepel majd benne jó néhány érdekes autó is. Köszönjük, hogy a tesztelok.hu-t olvassátok!

Bense Róbert

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb