fbpx

Tuning élőben: íme az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

A Westendben épült át az UNIX – Autó, Motor és Tuning Show idei fődija, az Audi A5 Cabrio

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt autót sorsolnak ki a látogatók között az UNIX-AMTS 2024 zárónapján. A sokéves tradíció és a játék feltételei változatlanok, a fődíj pedig a show történetének egyik legértékesebb és legjobban felszerelt nyereményautója!

A nemzetközi UNIX – Autó, Motor és Tuning Show szervezői ezúttal sem tértek el a hagyományoktól. A repertoárjukban évek óta állandó program a nyilvános autóépítés, melynek immáron hetedik alkalommal adott otthont a Westend Bevásárlóközpont. Az sem újdonság, hogy a március 22-24. között zajló show felnőtt, családi és VIP belépőjegye esélyt jelent egy impozáns kabrió megnyerésére!

Ahogyan már megszokhattuk, a Hungexpót benépesítő show megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér 2024-es szezonra is. Az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok ezúttal a háttéripar, valamint a motorozás világával is kiegészülnek. A rendezvényen ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road és Drift Show-t is láthatnak a résztvevők, nem utolsósorban pedig idén egy egyedi autóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató. 

Az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során: 2014-ben VW EOS kabriót, 2015-ben Volkswagen Sciroccót, 2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió, 2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyében, majd következett az Online Edition keretei között kisorsolt Porsche Boxster S, és őt követte az első brit gyártmányú építés, a Mini Cooper Coupé, majd az első japán, a Mazda MX-5 NC roadster és az első sportkombi, a SEAT Leon FR ST.

A 2024-es fődíj pedig nem más, mint egy Audi A5 Cabrio! A gyárilag is S-line kiegészítőkkel szerelt négykarikást számos típusazonos alkatrésszel, sportos lökhárítókkal és spoilerekkel, állítható futóművel és vadonatúj felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, jádezöld színben pompázó fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa számos további kiegészítővel is gazdagodik majd.

Az Audi A5 Cabrio kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján (március 24-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

Az UNIX – Autó, Motor és Tuning Show idén a Hungexpo teljes kiállítási területét, tehát hét pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő járműcsodái kíséretében, március 22-24. között a Hungexpón. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024 ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

  • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
  • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
  • Új motorok kiállítása – motormárkák, valamint a kapcsolódó háttéripar
  • Elektromobilitás Expo – elektromos autó kiállítás 
  • UNIX Háttéripari Expo és VIP Stand a legnagyobb szervizpartnerek találkozóhelye
  • Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek
  • DRIFT és GYMKHANA Show – A látványos autósportok exkluzív bemutatkozása
  • OFF-ROAD Show – Minden, ami terepautó, látványos, épített pályán
  • Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
  • Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb