fbpx

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2016

Minden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok…és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évindító autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2016. március 18-20. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén újra exkluzív látványosságokkal és izgalmas programokkal tölti meg a teljes Hungexpót.

amts3

Több, mint 100.000 m2-es területen, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményt kínál az immáron tíz, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó mely változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

Nyerj egy autót a belépőddel – kezdd a tavaszt egy igazi roadsterrel!

A korábbi évekhez hasonlóan, idén ismét egy autó a fődíj az Autó, Motor és Tuning Show-n, ami egyenesen a Carstyling.hu tuning garázsából gurul ki! A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki teljes árú belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a helyszínen. A főnyeremény, egy BMW Z4 kabrió, a látogatók szeme láttára épül át a helyszínen és a show harmadik napján kerül kisorsolásra.

Carstyling.hu Tuning Show 2016 – hazánk legnagyobb tuning rendezvénye

A 2006-ban indult, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Az egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt. A rendezvény Európában egyedülálló, autós nagyszínpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, a MISS AMTS szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában, továbbá vendégünk lesz Európa aktuális tuning szépségkirálynője, Liane Günter is!

Az évről-évre népesebb külföldi vendégautó-tábor, valamint az új hazai építések tekintetében két külön tuning pavilon nyílik a rendezvényen, a fő csarnokban pedig számos autómárka és importőr standját, valamint legújabb autóit is megtekintheti a nagyérdemű.

amts2

Autó- és motormárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, koncepciók, versenyautók

A három éve indult új tematika szerint, idén ismét nagy számban jelennek meg autós és motoros importőrök a Hungexpo területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegekben lehetőség nyílik a gyártók legújabb modelljeinek közelebbi megismerésére, több új, itthon még nem látott exkluzív modell kíséretében.

Budapest Motor Fesztivál – hazánk legnagyobb motoros kiállítása

Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá, minden eddiginél látványosabban és nagyobb volumenben.

A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól: a fesztivál mindenkit vár, aki megismerné a motorozást, mint új közlekedési alternatívát.

GYMKHANA Országos Bajnokság – Exkluzív szezonkezdő verseny!

Ahogyan már harmadik éve hagyományosan, idén is az AMTS-el indul az autósport szezon, ráadásul nem is akárhogyan! A Ken Block által híressé tett autós sportág, a GYMKHANA idei első versenye nemzetközi profikkal, sok száz lóerős autókkal és hazánk legjobbjaival, egy újabb színvonalas, nemzetközi viadal formájában valósul meg a kültéren!

A szezonkezdő versenyt óriás led kivetítők mellett, 3.000 fős lelátóról követhetik végig a látogatók. A legbátrabbak pedig a pilóták mellé is beülhetnek a Gym-Taxi keretei között.

amts4

EMAT 2016 – Rusty Rodders Hot Rod Show és Devils Motor Show

Az önmagában is egyedi színfoltot képviselő, Magyarországon egyedülálló Hot-Rod és Custom Bike show 20 éves múltra tekint vissza, résztvevői pedig Európa-bajnoki címmel, világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek.

Az rendezvény a Visegrádi Négyek országai bajnokságának (V4 Customs), a kelet-európai motorépítő bajnokság, valamint a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és a Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság (Rusty Rodders Hot Rod Show) fordulója egyben. A nemzetközi megmérettetésen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek. Szakmai zsűri és közönségdíj dönt, a Wild Magazin segítségével a győztes motor jutalma: a Világbajnokságra kijutás!

Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye!

A Stunt Riding sportág nagyteljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül, amelyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. A versenyzők ezeket az akrobatikus elemeket fűzik egymás után és mutatják be a pontozó bíráknak. A bírák a gyakorlatok nehézségét és a végrehajtás minőségét értékelik.

A Magyar Motorsport Szövetség pozitív döntésének köszönhetően 2009-től a világon először Magyarországon nyílt lehetőség a versenyzők számára, hogy hivatalosan a Magyar Kupasorozat keretein belül mérkőzhessenek meg a helyezésekért. A rendkívül látványos sportág évkezdő fordulója idén is az az AMTS részeként megrendezésre!

Magyarok a járműgyártás történetében – exkluzív járműtörténeti kiállítás

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának, és ma is alig van olyan világcég, ahol ne dolgoznának magyarok vezető beosztásban. A motorizált kor évszázados történelméből olyan nevek köszönnek vissza, mint Csonka János az első magyar motor készítője, Bánki Donát a karburátor feltalálója, vagy Galamb József a Ford T-modell megalkotója. A jelent egyebek mellett Tárnok Zsolt, olasz luxusautók tervezője, Németh Gábor a Mercedes B osztály egyik formatervezője, Palkovits László, a Knorr-Bremse európai kutatás-fejlesztési vezetője vagy éppen Bocsi Attila a Peugeot 508 RHX tervezője képviselik.

Az AMTS forgatagába idén is új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben.

Autóépítés élőben – idén a nyereményautó épül meg három nap alatt

Ezúttal sem kis dobással készül az AMTS csapata az autóépítésre: az idei alany egy vérbeli roadster, melyet nem gyakran látni tuningolt állapotban az utakon. A hátsókerekes, kabrió BMW Z4 Roadster sportautóra komplett külső optikai szettet, vadonatúj fényezést, minőségi felniket, állítható futóművet és sportkipufogót kap, továbbá komplett egyedi bőrbelső és hifi installáció készül hozzá – mindösszesen három nap leforgása alatt!

Carstyling.hu tuning találkozó és kiállítás – több száz hazai magánépítő és klub bemutatkozása

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett!

A tíz rendezvény a Hungexpo hét pavilonjában valamint szinte teljes kültéri területén zajlik, melyen több, mint 2.500 kiállított jármű lesz megtekinthető, hatalmas show és rengeteg látnivaló mellett. A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri és kültéri programok, valamint bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

Hogy pontosan milyen programok és látnivalók várhatók, a rendezvény weboldalán megtekinthető, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu híreit, valamint a carstyling.hu facebookját, hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé!

Ne feledd tehát: több, mint 100.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel vár szeretettel Téged, és minden autó- és motorimádót március 18-20. között Budapesten, a Hungexpo területén az Autó, Motor és Tuning Show!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb