fbpx

Jövő héten Ön is első kézből tájékozódhat a flottamenedzsment aktualitásairól a Hungaroringen!

Az immár 10. alkalommal, 2015. szeptember 29-én megrendezésre kerülő Flottamenedzsment konferencián a legújabb autóipari innovációk kerülnek előtérbe. Az Aon Magyarország Kft. előadásából megtudhatja, hogyan kezelheti hatékonyan a flotta kockázati költségeket továbbá, hogy mire kell ügyelni tendereztetés során.

IMG_6443

A fórumon a résztvevők hallhatnak a TCO elemzés előnyéről, hátrányáról, valamint az előadások során választ kaphatnak a maradványérték-számításról.

A Jármű Kontroll Magyarország Kft. szakembereitől megtudhatják, hogyan optimalizálhatják költségeiket fejlett kártyakontroll és minőségi üzemanyagok segítségével. Mindemellett szó esik a legmodernebb eszközökről, melyekkel megoldható a járműkövetés és az üzemanyagszint-mérése.

A fentiek mellett az aerodinamika és elektromobilitás segítségével költségcsökkentő megoldások is bemutatásra kerülnek a Mercedes-Benz Hungária Kft. előadásában.

A résztvevők továbbá hallhatnak nemzetközi flottamenedzsment kihívásairól, az ADAS-ról, a jövő technológiájának jelen kihívásairól és lehetőségeiről. Bemutatásra kerül az operatív lízing és a saját kezelés előnyei és hátrányai, továbbá szó esik az elektromos és a hibrid autókról.

Az előadásokat követően vegyen részt a különleges élményprogramokon:

A Markom Racing Team jóvoltából látványos Gymkhana bemutató részesei lehetnek a jelenlévők. A verseny során látványos manővereket kell végrehajtani egy előre meghatározott pályán, különböző vezetési technikák alkalmazásával. Az izgalmas show után pedig különleges élményvezetésben részesülhetnek.

Kipróbálhatja az autós focit, valamint megmutathatja vezetési tudását egy különleges két motorral, és két kormánnyal ellátott dupla Trabanttal.

IMG_8679

Ne hagyja ki az IIR Magyarország Flottamenedzsment konferenciáját, tudjon meg minél többet a legaktuálisabb témákat illetően tapasztalt szakértőinktől, valamint éljen a páratlan lehetőséggel és tesztelje partnereink exkluzív autóit.

Rendezvényünkre Magyarország legnézettebb autós műsora[1] a SportVerda is ellátogat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését szakkonferenciánk, látogasson el a rendezvény honlapjára, ahol részletes információt kaphat a rendezvény programjáról és a jelentkezés módjáról.

[1] Az AMC Network és az AGB Nielsen adatai alapján.
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb