fbpx

ELEGANCIA ÉS KOMFORT: MÉG TÖBB OPCIÓT KÍNÁL A RANGE ROVER VELAR

A Land Rover számos frissítéssel tette még vonzóbbá az eleve egyedülálló Range Rover Velart, illetve bevezette a korlátozott példányszámban gyártott, kifinomult Range Rover Velar Auric Edition-t. A limitált kiadású modellváltozat a Velar R-Dynamic S kivitelére épül. Neve a latin ‘aurum’, azaz ‘arany’ szóból származik – utalva az autón használt elegáns Auric Atlas dekorelemekre –, ami még modernebbé, még kifinomultabbá teszi a Range Rover Velar dizájnját.

range rover

Exkluzív Auric Atlas díszítésekkel találkozunk a hűtőmaszkon, a típusjelzéseknél, a motorházfedélen, az ajtókon, valamint az első kerékdobokon kialakított légkivezető nyílásoknál: ezek a részletek kiválóan harmonizálnak a jármű minimalista külső formavilágával. Az ügyfelek háromféle karosszériaszín – Ostuni Pearl White, Santorini Black, valamint a kizárólag az Auric Edition számára fenntartott Charente Grey – közül választhatnak. A limitált kiadás megjelenését különleges 20 colos, Mercurial Gloss Sparkle Silver kivitelű könnyűfém keréktárcsák és sötétített ablaküvegek teszik teljességgel egyedivé; az ügyfelek opcióként 22 colos Pincer keréktárcsákat, illetve kontraszttetőlemezt is rendelhetnek.

range rover

Ami a belső teret illeti, az ügyfelek a modellhez kínált gyönyörű, prémium kárpitok és burkolatok teljes választékából rendelhetnek, beleértve a Windsor bőrkárpitozást vagy a Kvadrat fenntartható prémium szövetkárpitozást, amelyekkel kifinomult, otthonos környezetet teremthetnek autójuk fedélzetén.MÉG TISZTÁBB LEVEGŐ A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁK SEGÍTSÉGÉVELA Range Rover Velar a Land Rover kínálatában elsőként kapja meg azt az ‘utastéri légtisztító rendszer plusz’ technológiát, amely minden eddiginél jobb levegőminőséget szavatol az utasok számára. A meglévő utastéri levegő ionizálás és 2.5PM légszűrő rendszerekre épülő új technológia automatikusan friss levegőt enged be kívülről az utastérbe, amennyiben légminőség-szenzorai úgy érzékelik, hogy a beltéri levegő CO2-tartalma meghaladta az ideális értéket. Ez olyan esetben fordulhat elő, ha a járműben hosszasan belső levegőkeringetést alkalmaznak, például szennyezett levegőjű környéken autózva, vagy ha sokan utaznak a járműben. A magas CO2-koncentráció fáradékonyságot, figyelemvesztést okozhat, így ez a funkció egyszerre teszi kellemesebbé és biztonságosabbá a közlekedést.

range rover

Szintén új, 2021-ben bevezetésre kerülő funkció a Purify légtisztító ciklus, amely lehetővé teszi az utastéri levegő megtisztításának ütemezését. Ezt a klímaberendezés ventilátorai és belső levegőkeringetési funkciója segítségével valósítja meg a rendszer, amely az elő-klimatizálási folyamat részeként megy végbe. A vezetőnek nincs más dolga, mint a Land Rover Remote alkalmazásban, vagy a fedélzeti szórakoztató rendszer érintőképernyőjén keresztül meghatározni az indulás tervezett időpontját. A rendszer ekkor automatikusan úgy időzíti az elő-klimatizálás és Purify légtisztító ciklus funkciókat, hogy az indulás időpontjára tiszta, friss levegő várja az utasokat.

range rover

SV BESPOKE FÉNYEZÉS AZ EGYEDI MEGJELENÉSÉRT A Range Rover Velar ügyfelei mostantól a Land Rover SV Bespoke kínálatában megtalálható kifinomult, különleges karosszériaszínek közül is választhatnak, beleértve a Prémium Paletta árnyalatokat, valamint a ‘mintához igazítás’ szolgáltatást.Az SV Bespoke Prémium Palettán szereplő színek – köztük a Tourmaline Brown, az Amethyst Grey Purple vagy a Petrolix Blue – és a tökéletes minőségű, kézi kivitelezés minden eddiginél egyedibb, személyre szabott megjelenést tesz lehetővé az ügyfelek számára. A választható árnyalatok mindegyike kihangsúlyozza a díjnyertes kompakt prémium szabadidőjármű modern formavilágát, és különleges hatású színmélységet eredményez.Aki még egyedibb megjelenésre vágyik, az SV Bespoke ‘mintához igazítás’ szolgáltatásában találhatja meg a kedvére való megoldást: ez ugyanis tetszőleges árnyalatú fényezés megvalósítását teszi lehetővé az ügyfelek számára.

forrás: Landrover

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb