fbpx

Ütős CUPRA-standot állítanak Genfben

Néhány nappal a Genfi Autókiállítás megnyitása előtt Luca de Meo, a SEAT elnöke videókonferencián ismertette a SEAT és a CUPRA márkák újdonságait. A SEAT-ba integrálódó új márka a Genfi Autókiállításon lesz először nyilvánosan látható. A CUPRA standon a különleges, dinamikus és erős CUPRA Atecát állítják ki a maga 300 LE motorjával, 4Drive összkerék hajtásával és 7 sebességes DSG váltójával, melyek az autót egy új korszakba emelik.

A CUPRA stand legérdekesebb újdonsága a CUPRA e-racer, mely Genfben lesz először látható. Ez az autó motorsportra termett, hiszen folyamatosan 300 kW teljesítményre képes, csúcsteljesítménye pedig eléri az 500 kW-ot. Ez az autó lesz a világ első elektromos túra versenyautója.

A SEAT standján bemutatkozik a 300 lóerős 2.0 TSI motorral, 4 Drive összkerék hajtással és DSG sebességváltóval megjelenő új Leon CUPRA R ST, valamint a 150 lóerős 1.5 TSI EVO motoros Leon FR. Ugyancsak itt lesz látható az Ibiza FR változata, mely most először jelenik meg 90 lóerős 1.0 TGI, azaz CNG hajtású változatban.

A mostani genfi autós seregszemle másik érdekessége a SEAT Digital Cockpit, a digitális műszerfal bemutatása lesz, melyet a CUPRA Ateca, a Leon Cupra R ST és az Arona Genfben megjelenő változataiban lehet megismerni. A digitális műszerfal egy interaktív kijelzőként működő eszköz, mely modern és változatos formai kialakításával és számtalan funkciójával segíti a vezető számára érdekes egyéni beállítások kialakítását.

A március 8-án megnyíló autókiállítás SEAT standján további érdekességének számít a Shazam SEAT-okba történő integrálása. Ez az innovatív zene-felismerő rendszer, mely a most zárult Mobile World Congress alkalmával mutatkozott be, áprilistól lesz elérhető a SEAT autóiban. Innentől kezdve vezetés közben is könnyen és biztonsággal lehet használni a Shazam alkalmazást.

A kiállítás első sajtónapján, március 6-án 12.00 órakor, Wayne Griffith, a SEAT marketingért és értékesítésért felelős alelnöke, és Matthias Rabe, kutatásért és fejlesztésért felelős alelnök tart sajtó-beszélgetést.

A cikk megjelenését a Duna Autó Zrt. támogatta!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb