fbpx

Limitált kiadásként érkezik a Toyota C-HR Neon Lime

Különleges, limitált szériás kiadással jelentkezett a Toyota futurisztikus slágermodellje, a C-HR, a limitált kiadású Toyota C-HR a Neon Lime fantázianevet viseli.

A 2000 példányban gyártásba küldött Toyota C-HR Neon Lime is a modern megjelenés és a zene közti szoros köteléket szimbolizálja. A Toyota C-HR Neon Lime modellbe egy JBL prémium hangrendszert építettek be, amit teljes körű JBL zenei élménycsomag egészít ki a márkához köthető hangszórókkal és fejhallgatókkal, valamint 6 hónapra szóló Deezer előfizetéssel.

Egyedi stílus, egyedi tartalom

A Toyota C-HR kiélezett stílusát és széles, erőteljes kiállását még hatásosabbá teszi az exkluzív, kéttónusú Neon Lime metálfényezés, amihez kontrasztos feketére festett tető tartozik. A különleges megjelenést matt fekete könnyűfém keréktárcsák, bumeráng formájú hátsó kialakítás és mutatós LED fényszórók egészítik ki. A fekete színvilágú utastérben fekete bőrrel és Alcantara kárpittal bevont sportüléseket találunk, amelyeket kifejezetten ehhez a kivitelhez készített a Toyota.

A Toyota C-HR Neon Lime májustól a limitált sorozatszám erejéig Magyarországon is kapható.

Kapcsolódó anyagaink:
[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1584026711729429″ bottom=”30″] [fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1055390014593104″ bottom=”30″]
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb