fbpx

Tavaszi frissítések a BMW-nél

Érkezik az új BMW 5-ös sorozat emisszió-bajnoka, miközben a 6-os széria kizárólagos felszereltségi opciókkal, a 7-es pedig új vezetéstámogató rendszerekkel gazdagodik. A BMW intelligens felszíni parkolóhely-kereső szolgáltatását és a legkorszerűbb BMW Professional navigációs rendszert egyre több modell örökli meg, a BMW 3-as és a 4-es sorozat,  és az X5 /X6 palettáján pedig speciális felszereltségi tételek válnak elérhetővé.

BMW 5-ös

A felső-középkategóriájú üzleti limuzinok legintelligensebb modelljeként bemutatkozó BMW 5-ös sorozat 2017 tavaszán a hatékonyság terén is új mércét állít fel: megérkezik az új 520d EfficientDynamics Edition, amely 100 kilométerenként 3,9-4,3 liter átlagos üzemanyag-fogyasztással és kilométerenkénti 102-114 gramm károsanyag-kibocsátással kecsegtet. Az 5-ös BMW hetedik generációjában debütáló járműkapcsolati- és járművezérlési innovációkat 2017 márciusától újabb modellsorozatok öröklik meg: a bajor gyártó intelligens felszíni parkolóhely-kereső szolgáltatását a BMW szinte összes modellje megkapja, a BMW Professional navigációs rendszer „élő” csempékkel dolgozó menürendszere pedig a 4-es és a 6-os sorozat, valamint a M6 és a 7-es széria modellváltozataiban is megjelenik.

Vadonatúj vezetéstámogató rendszereinek bemutatkozásával a BMW 7-es sorozat is újabb mérföldkőhöz érkezik az automatizált járművezetés felé vezető úton. A luxuslimuzin többek között kormányzási és sávtartó asszisztenssel (Steering and Lane Guidance Assistant), az ütközést elkerülő aktív vezetési segédlettel (ActiveAssist Collision Avoidance), a keresztirányú forgalomra (Cross-Traffic Alert) és a rossz haladási irányra figyelmeztető rendszerrel (Wrong-Way Driving Alert), valamint a Remote 3D View funkcióval bővül.

BMW 5-ös

2017 tavaszától a BMW 6-os exkluzivitását és sportosságát számos kizárólagos extrafelszereltségi opció helyezi még inkább előtérbe, a BMW i és BMW iPerformance modellek minden korábbinál hatékonyabb otthoni töltéséhez kifejlesztett vadonatúj Digitális Töltési Szolgáltatás (Digital Charging Service) pedig világpremierjét ünnepli.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb