fbpx

XIII. Flottamenedzsment Konferencia & Workshop

Aki ma még játékba száll, az belépőt nyerhet a XIII. Flottamenedzsment Konferenciára, a részletekért katt ide!


Idén tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre az IIR Magyarország Flottamenedzsment konferenciája. A rendezvény helyszínéül ezúttal is a Thermal Hotel Visegrád szolgál, így a résztvevők ismét a Visegrádi-hegységben próbálhatják ki az együttműködő partnerek által biztosított legújabb modelleket.

Ha érdeklődik a flottamenedzsmentet érintő újdonságok és aktualitások iránt, akkor csatlakozzon Ön is a XIII. Flottamenedzsment Konferencia résztvevői köréhez. A konferenciához ezúttal is kapcsolódik egy Workshop, ahol interaktív módon, hosszabb előadások keretein belül olyan információkhoz juthatnak a résztvevők, amelyeket akár azonnal hasznosítani tudnak a munkájuk során.

Az idei évben a konferencia a hagyományosabb flottamenedzsment témákat dolgozza fel az előadások témáját tekintve, de természetesen a legmodernebb üzemeltetéshez kapcsolódó szolgáltatásokból, valamint a legújabb modellek bemutatásából sem fognak kimaradni a résztvevők. A program kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy minél több vállalat flottaüzemeltetési gyakorlatával ismerkedhessenek meg a résztvevők. Tippeket, ötleteket kaphatnak arra vonatkozóan, hogy a saját cégüknél hogyan lenne érdemes kialakítani, átszervezni a rendszert.

Tóth Zoltán a Magyar Lízing Szövetség Főtitkára, az autó finanszírozási és flotta finanszírozási piac alakulásáról, piaci statisztikákról, trendekről valamint lízing szövetségi projektekről fog előadást tartani az érdeklődőknek.

Érdekes kérdés lehet a résztvevők számára, hogy mire használhatók a flottakövető rendszerek a flottakövetésen túl vagy hogyan kell jól használni egy ilyen rendszert. Mikor és milyen célból alkalmazható a flottakövető megoldás figyelembe véve a GDPR előírásokat. Szó lesz arról is, hogy kik és milyen indokkal férhetnek hozzá a rendszerben tárolt adatokhoz, csakhogy egy párat említsünk az előadás résztémái közül. Csáti Réka a Jármű Kontroll Magyarország Kft. Operatív igazgatója esettanulmányokon keresztül fogja bemutatni a flottakövetést érintő problémákat és lehetőségeket.

Népszerű téma lehet a vásárlás, lízing, tartósbérlet – előnyök, hátrányok, költségvonzatok, avagy melyek a legkedvezőbb konstrukciók a cégek szempontjából, esetleg a flottakezelés és a gépjárműhasználat költségeinek csökkentése. Az e-mobilitáshoz kapcsolódó infrastruktúra fejlődéséről és szerviztapasztalatokról is szót ejtünk. Természetesen tesztvezetésre is lesz lehetőségük az érdeklődőknek. (A tesztvezetéshez regisztráció szükséges)

Kovács Máté az OTP Mobil Kft. Senior értékesítési managere a vállalati flottaszolgáltatások, a carsharing és az e-mobility sarkalatos kérdéséről: a gyors, egyszerű és felhasználóbarát online fizetésről tart előadást. Célja az online bankkártyás fizetési és virtuális vállalati pénztárca terhére történő fizetési megoldások ismertetése.

Bemutatásra kerül a Mercedes-Benz legújabb generációs multimédia rendszere is Csordás Balázs a Mercedes-Benz Hungária Kft. Product Managere által.

A résztvevők tájékozódhatnak a jelen környezet tudatos járműveivel kapcsolatban is. Az idei év Hyundai újdonságait Benedekffy Gábor a Hyundai Holding Hungary Kft. E-mobilitás projekt és területi vezetője fogja részletesen bemutatni.

Takavec Péter a NISSAN Central & Eastern Europe Area Fleet Managere az intelligens vezetési rendszereiket ismerteti.

A konferencia egy kerekasztal beszélgetéssel zárul, de 26-án a Workshoppal folytatódik. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Központi Irányítás, Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztályától érkező Laczkó Kitti , valamint Nagy Attila a Tájékoztatási kiemelt főreferens előadásában áttekinthetik a legfontosabb céges autókat érintő adózási kérdéseket.

Zárásként Csizmadia Péter a Graphisoft Flotta Managere a saját tulajdonú flotta előnyeit és hátrányait fogja bemutatni esettanulmányokon keresztül.

A konferencia és a workshop teljes programjáról és a jelentkezés módjáról bővebb információt talál a rendezvény honlapján. http://flottamenedzsment.eu/

(x)

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb