fbpx

Takarjunk el minden csavart a Csacsiban :)

A-oszlop

Gondoltam egyet vezetés közben és beugrott… ugyan úgy, ahogy a feliratok, emblémák kifestése is; ez is vezetés közben villant be. :) Azonnal bele is tapostam a fékbe, hogy megvizsgáljam ötletem tárgyát: az A-oszlopot. Minden mesterkélt ötletem csak így „megjön”, mint a menstruáció. :) A beltérről írtam már nektek. Sokat „bőrözgettem” benne, a kárpitosom is nagy átalakításokat végzett.

P1030855P1030863
Miért pont az A-oszlop maradjon csupasz?! Rögtön le is csavaroztam, nézegettem a formáját és gondoltam ez nem nehéz, nincsenek éles ívek, nagy felületek. Ez nekem is fog menni, nem kell hozzá a kárpitos. Kértem is Rezső mestertől anyagot, amit a kocsimban is használt korábban az üléseknél és nekiláttam. Szépen ráfeszítettem a bőrt, nyújtottam, ragasztottam és végül magam is meglepődtem. Csinos lett!
Ezt az elemet 3 db csavar tartja, aminek a feje ki is látszik. Ha már beburkoltam az egész oszlopot, nehogy már a csavar rondítsa el. Elmentem egy barkácsboltba és vettem sima csillag fejű facsavarra való takaró gombot. Ez az asztalosoknál használt, tök egyszerű műanyag darab; ami elfedi a csúnya csavart.

P1030864P1030868

Fel is került a kész „produkció” és nagyon kellemes összhangot képez. Kifejezetten javaslom ezt a kis finomítást is. Egyszerű és sokat dob!
P1030871P1030872

P1030874
Hozzávalók:

– sima egyszerű palmatex
– jó minőségű műbőr anyag, lehetőleg nyújtható
– két kezed :)
– egy jó éles sniccer, meg egy frankó olló
– kóla és pizza (lehetőleg BBQ-s, az a legfinomabb:) )

Üdv: TiTi

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb