fbpx

Sportos kiegészítőket kapott a BMW X3 M / X4 M páros

A BMW X3 M és BMW X4 M modellpárosához megrendelhető BMW M Performance alkatrészek minden korábbinál hangsúlyosabban fejezik ki a sportmodellek kvalitásait. A prémium minőségű, szénszálból készült alkatrészek mindegyikét kézzel készítették, a BMW M GmbH tervezőmérnökei pedig úgy fejlesztették ki őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a SAV / SAC duó méreteihez.

Az alkatrészeket finom felületkezelés és magasfényű polír védi az időjárás viszontagságaitól, a sportos megjelenés mellett ráadásul az opciók a könnyűszerkezetes járműépítés és az aerodinamika szempontjából egyaránt funkcionális szereppel bírnak. A palettán a szénszálból készült hűtőrács, a szénszálból készült Air Breathers légkivezető nyílások és a szénszál-betétet viselő, színes „M Performance” felirattal ellátott küszöblécek is megtalálhatók.

A BMW X3 M magasfényű fekete légterelő tetőszárnnyal, a BMW X4 M pedig magasfényű fekete légterelő lapokkal is felszerelhető. A látványos karosszéria-kiegészítőket BMW M Performance dekorcsíkok fokozhatják az autó frontrészén, oldalain és hátulján, amelyek a BMW M divízió trikolor árnyalatával és az „M Performance” felirattal exkluzivitást sugallnak.

Az utastér hangulatát szintén egyedi megoldások nyomatékosítják. A BMW M Performance Pro sportkormány Alcantara markolatbetétet és szénszálból készült váltófüleket visel. Az automata váltó előválasztó karja az opcionális extrafelszereltség részeként BMW M Performance betétekkel is elérhető, finom felületkezeléssel és magasfényű polírozással.

A lábtérben csúszásmentes, prémium minőségű bársony-velúr BMW M Performance szőnyegek fokozzák a sportautós hangulatot, látványos „M Performance” felirattal, kontraszt-varrással öltött, bőrhatású szegélyezéssel, valamint a BMW M divízió kék, világoskék és piros árnyalatú trikolor-jelzésével.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb