fbpx

Nagyvárosi expedícióra indult az új BMW X2

Jóllehet, van még idő az új BMW X2 világpremierjéig, a BMW X modellcsalád legújabb Sports Activity Coupé modellje a sorozatgyártást megelőző egyik utolsó fejlesztési fázisban máris belevetette magát leendő felségterülete sűrűjébe – a nagyvárosi dzsungelbe.

BMW X2

A BMW hamarosan érkező legkisebb terepkupéja ráadásul kiváló öltözetet választott az izgalmas kalandhoz: sportosan divatos vonalait látványosan álcázó terepmintázat mögé bújtatta, amely kiváló választásnak bizonyult az “expedícióra”. Az élénk sárga, szürke és fekete árnyalatok keveredése az új Sports Activity Coupé sokoldalúságát tükrözi, a szokatlan köntös alapját pedig a BMW Group által már számtalanszor alkalmazott digitális mintázat adta, a márka jövőbeli irányvonalát hangsúlyozva.

BMW X2

Nem meglepő tehát, hogy bármerre is járt, az új BMW X2 azonnal a figyelem középpontjába került. A nagyvárosi túra alkalmával sokakat magával ragadt a rejtélyes nóvum extravagáns stílusa, modern öltözködése és sportos kisugárzása – ígéretes első benyomást keltve.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb