fbpx

Mitsubishi Ground Tourer – szigorú tanulmány

Ismét egy remek koncepcióval jelentkezett a Mitsubishi, ezúttal a hamarosan kezdődő Párizsi Autószalonra tartogatják meglepetésüket, a meglehetősen komoly ábrázattal rendelkező Ground Tourert.

A korábban még csupán sejtelmes képeken megszellőztetett GT-PHEV tanulmány akár a márka új arculatának előfutára is lehet, persze ezekkel a kijelentésekkel érdemes óvatosan bánni, mivel a Mitsubishitől nem ritkák a hasonló, kissé földtől elrugaszkodott elképzelések. Mindenesetre a fényűzőnek tűnő, különleges formatervű SUV-t érdemes megjegyezni, hiszen nem titok, hogy ezek a modellek fogják átvenni az uralmat a palettán, így nem lenne meglepő, ha a jövőben ez lenne az irányadó dizájn.

mitsu2

A konnektoros hibrid három villanymotorral és egy belső égésűvel lesz ellátva, műszaki részleteket ugyan nem árult el a Mitsubishi, azt azonban már tudni, hogy tisztán elektromos üzemmódban 120 kilométernyi a Ground Tourer hatótávja. Az állandó összkerékhajtású tanulmány tereptulajdonságait még szintén homály fedi, mint ahogy a vélhetően hipermodern utasteret is, a párizsi autómustrán azonban minden fontosabb részlet kiderül majd!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb