fbpx

Megnyílt az ország legnagyobb Opel márkakereskedése

A létesítmény a több márkakereskedést üzemeltető Fábián Kft-hez tartozik, amely 1991-es megalakulása óta a magyar autókereskedelem és szerviz üzletág egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

opel3

Az ünnepélyes megnyitón Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója kiemelte: „Az, hogy ma egy új Opel márkakereskedést avathatunk fel, azt jelzi, hogy nemcsak a vásárlók részéről, hanem vállalkozói körökben is nagy a bizalom a márka iránt. A válság óta eltelt években sajnos nem az volt a jellemző, hogy szaporodtak volna az autókereskedések – éppen ellenkezőleg – de mostanra a trend megfordulni látszik. A növekvő piacon az Opel tartja a vezető helyét a személyautó értékesítésben és meg vagyok győződve arról, hogy a most megnyitott Opel Fábián márkakereskedéssel pozíciónk tovább erősödik.”

fábián1

Az Opel az elmúlt négy évben megszakítás nélkül első volt a személyautó piacon, az idei esztendő lehet sorozatban az ötödik elsőség. Az Opel magyarországi sikereiben kiemelkedő szerepe van a folyamatosan megújuló modellpalettának, amelynek legfrissebb – és nagy érdeklődéssel várt – újdonsága a jövő hónapban érkező új Opel Astra. Segíti a márka erejét a stabil ipari háttér, a szentgotthárdi Opel motorgyár, ahol az új Astra valamennyi motorja készül.  És nagyban hozzájárul az Opel vezető pozíciójához a professzionális márkakereskedői és szerviz hálózat. Az Opel iránt érdeklődőket és az Opel tulajdonosokat országszerte 48 márkakereskedés és szerviz (illetve további 11 szervizpont) várja – ebbe a számba beleértendő a most megnyílt Opel Fábián is.

Az új budaörsi Opel márkakereskedés és szerviz a legnagyobb az országban. A 3500 négyzetméteres épületben a 740 négyzetméteres bemutatóterem és új gépjármű átadó mellett egy 35 (!) állásos szerviz található. A szerelőműhelyben az elképzelhető összes karbantartást, elektromos és mechanikus javítást el tudják végezni, a szerviz külön munkahelyekkel rendelkezik diagnosztikára, futómű vizsgálatra és állításra, valamint hatósági műszaki vizsgára.

opel2

Az Opel Fábián karosszéria műhelye „car-o-liner” huzatópadokkal, a hozzájuk tartozó mérőrendszerrel, valamint az új nagyszilárdságú acélok hegesztésére is alkalmas berendezésekkel várja ügyfeleit. A fényező műhelyben két fényezőkamra és hat helyi energia karral, fűtéssel, felső légbefújással és alsó elszívással ellátott előkészítő állás található.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb