fbpx

Milliós kedvezményekkel készül az Opel Fábián a hétvégére

Legyen szó SUV-ról, kisautóról, vagy 7 üléses „nagycsaládiról”, május 17-én és 18-án minden érdeklődő megtalálhatja számításait a Fábián Kft.-nél, ahol ezúttal az Opel modellek árából vágtak le igen jelentős összegeket. A kétnapos akció időtartama alatt meghosszabbított nyitvatartással várják az érdeklődőket, a felmerülő kérdéseket azonban akár már most is fel lehet tenni a részletekkel kapcsolatosan.

A „Milliós hétvége” számos típust vonultat fel, köztük az Opel Grandland X Design Line-t, ami 1.6 milliós kedvezménnyel vásárolható meg, de a Crossland X árából is sikerült lefaragni, 4.699.999-ért vihető haza. Az Astra sem maradhatott ki a sorból, a 4.55 milliós sedan mellett a Corsa Best 3.799.999 forintos árcédulája is kedvező. Akiknek több helyre és ülésre van szükségük, azoknak pedig ott az Opel Combo Life Best, melynek 5.75 millió forintra mérsékelték az árát.

A jubileumi Best modellekre a kedvezmény mellett 5 év garanciát is vállalnak, valamint 30% kedvezményt adnak minden eredeti Opel tartozékra. Részleteket az alábbi linken találhattok, ahol az akciós modellek felszereltséglistája is megtalálható.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1471145159684252″ bottom=”30″]

(x)

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb