fbpx

Már a Tipo kombi is elérhető

Az általunk is tesztelt szedán és ötajtós után a Tipo kombi változat is megjelent a piacon. Az immár teljessé vált modellcsalád többi tagjához hasonlóan ez a variáns is barátságos árcédulával kerül majd a szalonokba.

A 4.57 méter hosszúságú kombi mintegy 550 literes alap csomagtérrel rendelkezik, melynek variálhatóságáról a Magic Cargo Space fantázianevet viselő rendszer gondoskodik, az oldalelemek kivehetőek, a padló pedig állítható magasságú. A hátsó ülések síkba dönthetőek, oszthatóak, lehajtásukkal a raktér teljes hossza meghaladja a 180 centimétert.

Tipo kombi

A Tipo kombi műszerfala és központi egysége azonos az ötajtós modellével, a Lounge felszereltségi szinten már a 7 colos érintőképernyőt kapja. Erőforrások tekintetében is megegyezik a választék, mely egyébként meglehetősen bőséges, benzinesből az 1.4-es, 95 lóerős alapmotorral kezdődik a paletta, az 1.6-os, 110 lovas kizárólag automata váltóval vásárolható meg, míg a csúcsot az 1.4-es, 120 lóerős turbós jelenti. Dízelek közül az 1.3-as, 95 lóerős MultiJet a belépő, míg az 1.6-os, 120 lóerős akár duplakuplungos automatával is rendelhető.

Tipo kombi csomagtartó

A típus ára 4.4 millió forinttól kezdődik, a csúcsváltozat pedig 6.6 millió forintért vihető haza.

Bense Róbert

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb