fbpx

Ismét különleges kiadás készül a Toyota Hiluxból

A Toyota a hamarosan megnyíló 2019-es Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon mutatja be az új Hilux 2019 Special Edition modellt. Az egyedi külső és belső dizájn-megoldásokat kínáló Hilux 2019 Special Edition duplakabinos változata kétféle felszereltséggel (Mid és High), az extrakabinos kivitel pedig Mid felszereltséggel lesz kapható.

A pickup különleges külső kiegészítői fekete és sötétszürke fényezéssel készülnek; ilyen árnyalatok díszítik a felső hűtőrács keretét, a ködfényszórók körül látható betéteket, a plató és az ajtók kilincseit, a külső visszapillantók burkolatát, a hátsó lökhárító sarokelemeit és a kartervédőt. Emellett a nyugat-európai piacra gyártott autók kéttónusú, csiszolt 18 colos könnyűfém keréktárcsákat kapnak, a Kelet-Európába szánt járművek vásárlói pedig exkluzív, feketére fényezett, 18 colos könnyűfém keréktárcsákra számíthatnak.

Az új Toyota pickup utasterében minden burkolat fekete lesz; a kabin minőségi benyomását tovább erősítik a műszeregység krómbetétei, akárcsak a műszerfal és az ajtókárpitok zongoralakk fekete dekorációs betétei, amelyek a kormánykeréken, a sebességváltó karon és a váltókulissza körül is megjelennek. A vezető előtti műszeregység két fő műszerének fehér számlapja látványosan kitűnik a képből, köztük pedig egy TFT képernyő kap helyet, amelyen egy különleges Hilux 2019 Special Edition animáció fut le, amikor a vezető ráadja a gyújtást. Még a kulcs is kifejezetten modellspecifikus, mivel az autó orr-részének vázlatos körvonala díszíti.

A Hilux-kínálat csúcsát jelentő dizájn-megoldások és felszereltség kifejezetten a szabadidős célú felhasználókat célozzák, kihangsúlyozva, hogy a Toyota híres pickupja egyre népszerűbb az életstílus-szabadidőautót kereső európai vásárlók körében. Az autó mindegyik felszereltségi szintjén rendelkezésre áll a Toyota Safety Sense aktív biztonsági technológiai csomagjának továbbfejlesztett változata, benne a gyalogosokat éjjel-nappal, a kerékpárosokat pedig nappal felismerő ütközést megelőző biztonsági rendszerrel (PCS), a magas sebességtartományban működő adaptív sebességtartó automatikával (ACC), a jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) és a fékezéses kormányzással kiegészített sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel (LDA). A hidraulikus kormányrásegítéssel felszerelt Hiluxban a nyomvonal-korrekciót az első/hátsó és a bal/jobb oldali kerekek külön-külön fékezésével valósítja meg a rendszer.

Az új 2019-es Hilux Special Edition változat és a felfrissített Hilux modellkínálat augusztustól lesz elérhető az európai piacokon.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb