fbpx

Ilyen volt a 10. Flottamenedzsment konferencia

Az IIR Magyarország immár 10. éve szolgáltatja a legfrissebb, naprakész információkat és aktualitásokat a Flottamenedzsment konferencia résztvevői számára. Idei évben a rendezvény helyszínéül ismét a 30 éves Hungaroring szolgált, ahol az autóipari innovációk újdonságai mellett, helyett kapott a Járműipari Beszállító konferencia is.

flotta4

A nagyszabású esemény alkalmával a szervezők kiemelt figyelmet fordítottak a szakmai tartalom teljes körű átölelésére és a szektor dinamikáját adó trendek kifejtésére. A résztvevők többek között olyan fő témákkal találkozhattak, mint a nemzetközi kihívások a flottamenedzsmentben, a cégre szabott biztosítás lehetőségei, TCO elemzés, vagy maradványérték számítás. Mindemellett szó volt a járműkövetésről, üzemanyagszint mérésről, költségoptimalizálásról és a jövő technológiáiról, az elektromos és hibridautókról. A jelenlévők azt is megtudhatták, hogyan kezelhetik hatékonyan a flotta kockázati költségeket, továbbá mire kell ügyelni tendereztetés során. Az operatív lízing és saját kezelés izgalmas és sokoldalú témakörét szakértők kerekasztal-beszélgetés alkalmával vitatták meg. A szakmai tartalom mellett a könnyedebb témák is terítékre kerültek, Cseh László világbajnok úszóval beszélgethettek a konferencia résztvevői.

Neves előadók prezentációi mellett a rendezvény résztvevői luxusautókat tesztelhettek, próbára tehették tudásukat a technikai pályákon, ráadásul pár perc erejéig visszacsöppenthettek a múltat idéző Lada meghatározó világába. A konferencia méltó zárásaként a vendégek füstfelhő és gumicsikorgás közepette gyorsulhattak a Gymkhana profi versenyzőivel.

Mind a résztvevők, mind az együttműködő partnerek visszajelzéseit figyelembe véve a szervezők sikeres rendezvény tudhattak maguk mögött. Kövesse Ön is a rendezvény honlapját (http://goo.gl/3VPXCV), hogy a jövő évben részese lehessen az év Flottamenedzsment konferenciájának!

flotta5

“Büszkék vagyunk arra, hogy támogathattuk a Flottamenedzsment 2015 Konferenciát, hiszen a közönsége olyan cégekből és vezető munkatársaikból állt, akiknek fontos a hatékony flottaüzemeltetés, így olyan minőségi előadásokat hallhattunk, melyekben hasznos tudásanyagot és érdekes felvetéseket ismerhettünk meg.

Lehetőségünk adódott arra, hogy átfogó képet kapjunk az aktuális piaci problémákról, és segíthessünk azok közös megoldásában. Bízunk benne, hogy a jövőben is hasznos résztvevői lehetünk a rendezvénynek.” – Balogh Csaba, a Jármű Kontroll Magyarország Kft. ügyvezetője

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb