fbpx

Évbúcsúztató akciók az Opelnél

Akik az év végére időzítik az autóvásárlást, azoknak érdemes átböngészni az Opel Fábián kedvezményes ajánlatait, hiszen bizonyos modelleknél alaposan átírták az árcédulákat, akár milliós összegeket is lehet spórolni, persze csak amíg a készlet tart.

astra1

Az akciós kínálat az alábbi linkre kattintva érhető el, nyilván minél magasabb árkategóriát képvisel egy-egy típus, annál több a kedvezmény, de így is érdemes körülnézni, hiszen a Mokka árából közel 1.4 milliót, a Meriváéból 1 milliót, az új Astra K kombiéból pedig 1.1 milliót engednek a Fábiánnál.

A készletkisöprés a korábbi szériákra is vonatkozik, az Astra J kombija Selection felszereltséggel, 1.6-os 110 lóerős dízeljével 6.7 helyett 5.2-be kerül, de aki a nagyvadakra vadászik, azoknak is akad pár korrekt ajánlat, a linken található Zafira Tourer árából 3.2 milliót faragtak, a kifutó Insigniáéból szintén ennyit!

A munkaautók felé kacsintgatók is találhatnak jó akciókat, a Vivaro közel 8 helyett 6.16-ért elvihető, de Combo Van is akad még, 5.6 helyett 4.2-ért.

Ezen kívül az év végi kedvezménnyel megvásárolt Opelekre 2+2 év kiterjesztett FlexCare garanciát adnak ajándékba, amely az első 2 év kilométer korlátozás nélküli garancián felül további 2 évig – vagy maximum 120 000 km-ig – érvényes. (x)

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb