fbpx

Bemutatkozott az új Infiniti Q50

A Genfi Autószalonon bemutatkozott az új Infiniti Q50 prémium sport szedán – innovatív technologiákkal, ami megkönnyíti a vezetést és támogatja a sofőrt, mindenre kiterjedő teljesítménytközpontú szemlélettel.

Infiniti Q50

A cég márkaépítő- és világszerte legtöbbet eladott modelljéhez hűen a Q50 bemutat egy sor világelsőnek számító innovatív technológiát. Az új típus az első autó az Infiniti kínálatában, amiben felsorakozik a cég összes vezetést támogató rendszere a ProPILOT égisze alatt, illetve a második generációs direkt adaptív kormányzás (Direct Adaptive Steering).

Utóbbi rendszerre jellemző a direktebb visszajelzés és a könnyebb manőverezhetőség. A direkt adaptív kormányzás az előfutára a jövő kormányzási rendszerének és alapvető építőeleme annak, hogy eljussunk az önvezető autóhoz.

Infiniti Q50 belső

A Q50 megkönnyíti és kívánatossá teszi a vezetés élményét, köszönhetően az innovatív motorpalettának, beleértve a díjnyertes, 3 literes V6 twin-turbo motort, ami tagja az új és exkluzív “VR” motorcsaládnak, ráadásul beválasztották a nagy hírű “Ward’s ‘10 Best Engines” 2017-es listájába.

Az új Q50-es leleplezésére ma, a Genf-i Nemzetközi Motor Show-n, az Infiniti sajtótájékoztatóján, 08:15-kor került sor.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb