fbpx

Egy hónap alatt száz eladott Lada

Éppen csak beszámoltunk a nyitásról, az első eladásokról, a szerelmespárról az első hazai átadás kapcsán, már el is érkeztünk a 100. eladott Ladához. Egy hónappal a nyitás után, karácsonnyal és újévvel fűszerezve, a piac méretét tekintve ez az eredmény kimagasló. A 100. autót a Lada Délpest realizálta, egy Lada Kalina Hatchback Norma talált gazdára, egy kedves hölgy személyében, aki első látásra beleszeretett a kisautóba.

IMG_1557

Tavaly nyáron röppent fel először a Lada visszatérésének híre, amely már a kezdetektől óriási visszhangot generált. A hivatalos értékesítés 2015. december 17-én kezdődött, mely még az importőr számára is meglepő mértékű, minőségi érdeklődőt vonzott. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a nyitás napján, délelőtt talált gazdára az első hazai Lada. Azóta a hazánkban kilenc ponton elérhető márkakereskedésekbe (Óbuda, Dél-Pest, Érd, Csorna, Kiskunhalas, Kecskemét, Pécs, Debrecen, Békéscsaba) számos különböző típus és modell talált már gazdára.

IMG_1437 (2)

Alig egy hónappal a nyitás után pedig megvan a 100. hazai Lada tulajdonos. Az eladást a Lada Dél-Pest realizálta, nekik ez a 15. eladott autójuk. A szóban forgó autó egy Lada Kalina Hatchback, Norma felszereltséggel és koriander színben. Ez utóbbi azért is fontos, mert a vevő egy hölgy. A XIX. kerületi S. Éva 1999 óta ügyfele a márkafüggetlen szervizt is üzemeltető Lada Délpestnek, aki éppen a szokásos átvizsgálásra vitte Daewoo típusú autóját. Miközben várakozott, besétált a szalonba és azonnal beleszeretett a kis kompakt, csinos ötajtósba. Mikor az árát is megtudta, nem is volt kérdés: szerviz helyett beszámítás és új autó vásárlás lesz a látogatás célja.

Balesetmentes közlekedést, és sok kellemes élmény kívánunk az autóhoz!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb