fbpx

A Légszűrőház előtt megnyílt a világ!

Gondoltam egyet és akartam valami finom módosítást a motortérben. Olyat, aminek van értelme. Nem csak szép, de hasznos is! Nézegettem a régi amerikai V8-asokat és ott láttam a nyitott légszűrőházakat. Mesések voltak, nagyon tetszettek. Egyből beleszerettem.

Fogtam is magam, elővettem jó barátomat: Dr.Flex-et. Cseréltem rajta korongot és már bele is VÁGTAM!  :)  Szépen lekaptam a karimát körben, levágtam az oldalát. Megigazgattam, lereszeltem a széleket, finom kerekre. Felcsiszoltam. Az én munkám itt ki is merült. Elvittem a 16. kerületben egy telephelyre, ahol homokszórással és szinterezéssel foglalatoskodnak. Megszórták egy kis homokkal, kapott egy selyem fekete színt és ragyogott is a csoda! :) A szelepfedéllel később ugyan ezt az eljárást alkalmaztam! Az is szép fekete lett. Jól dolgoznak a srácok.
Nézegettem milyen szűrők lehetnek az amcsi verdákban. Találtam is választ a neten. K&N. Meg is rendeltem a bele valót, a nekem valót. :P Ez egy mosható, olajozandó sportszűrő, gyönyörű szívó hangja lesz tőle a nyitott házzal, NA MEG A SZÍVÓTÖLCSÉRREL.

DR.Flex

Azt a Janóék gyártották nekem. Egy szép kis „tütét”. Na, ez adja meg igazán az érces szívó hangot! És mellesleg egy kis pluszt is a motornak. Kezesebb lesz tőle. Ezzel az összeállítással finomabban, érzékenyebben reagál a gázadásokra és jobban húz. Ezt a kis módosítást mindenkinek ajánlom, sokat dob a motortéren és a hangja… igen kellemes!  :)
A garázsban természetesen jelen volt a két jó barátom: K+P  ;) Éhesen nem lehet dolgozni!!!! :D

Üdv: TiTi

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb