fbpx

A jövő útjára lép az Infiniti QX50

Az új Infiniti QX50 messze az eddigi legimpozánsabb Infiniti. A közepes méretű prémium SUV világelső technológiákkal érkezik, egy teljesen új platformon.

VC-Turbo – a világ első, változó kompressziós turbómotorja: “A változó kompressziós arány technológiája áttörést jelent az erőátviteli fejlesztésekben. A VC-Turbo által működtetett QX50 az első olyan gyártásikész jármű és közúton megjelenő modell, amely valaha olyan motort biztosít a vezetőknek, amely a keresletet átalakítják, és új iránymutatást adnak az erőátviteli képességek és a finomítás szempontjából. ” –  fejtette ki Christian Meunier, az INFINITI Global Division alelnöke.

Infiniti QX50

A 2.0 literes VC-Turbo motorban az áttörés az égési motorok tervezésénél, a kompressziós arány optimalizálja a teljesítményt és a hatékonyságot. Egyesít egy 2,0 literes turbófeltöltős benzinmotor teljesítményét egy négyhengeres dízelmotor nyomatékával és hatékonyságával.

A motor 268 lóerő (200 kW) és 280 lb ft (380 Nm), a legjobb négyhengeres erő és nyomaték kombinációját kínálja. Az első kerék meghajtású modellek az üzemanyag-hatékonyság 35% -os javulását eredményezik az előző V6-os benzines QX50-hez képest; az összkerékhajtású modellek 30% -os javulást eredményeznek.

Infiniti QX50 motor

Az erőforrás fokozatmentes sebességváltóval (CVT) párosul, a zökkenőmentes energiaellátás érdekében. Végtelen számú fogaskereke tökéletesen illeszkedik a motor átalakulásához.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb