fbpx

A Hyundai i20 az Év Cégautója Németországban

Újabb elismerést kapott a Hyundai i20 kisautó, amikor a tavaly óta kapható harmadik generációs modellt az Év Cégautójává választották Németországban. 

A német firmenauto szaklap 2021 márciusának vége és május közepe közötti online szavazásának részeként egy 165 tagból álló zsűrit kértek fel, hogy szavazzanak a jelenleg legjobbnak ítélt céges autókról. Összesen 20 kategóriában választották ki az általános győztest és az import rangsor győztesét.

 

Az éves választásokon résztvevő elismert szakértők nagyrészt a német flottapiacot képviselik: a zsűri tagjainak 53 százaléka több mint 100 járművel rendelkező flottákkal rendelkezik, 26 százalékuk pedig az 50–99 járművel rendelkező flottákért felelős. A zsűri tagjainak 38 százaléka kisebb flottákkal rendelkezik. A zsűri tagjai összességében mintegy 179 ezer autóval és körülbelül 25 ezer haszonjárművel rendelkező cégeket képviselnek.

Ezen a választáson 2015 és 2016 után a Hyundai i20 harmadik alkalommal biztosította az import rangsor első helyét a kisautók szegmensében. A modern technológiai szint és a magas hatékonyság jellemzi a Hyundai kisautó harmadik modellgenerációját, amely tavaly az Auto Bild és a Bild am Sonntag „Arany kormánykerék” díját nyerte el a 25 ezer eurós kategóriában.

“Nagyon örülünk, hogy az i20 legújabb generációjával sikerült meggyőznünk a szakértőkből álló zsűrit” – mondta Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutschland ügyvezető igazgatója. „Számunkra a díj ismét megerősíti, hogy az új i20 jelenleg a legjobb csomag a B kategóriában mind magánszemélyek, mind pedig a flottás ügyfeleink számára.”

A sikerhez különösen hozzájárulnak a Hyundai i20-hoz először elérhető, 48 voltos hibrid technológiával szerelt motorok, amelyek három-négy százalékkal csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Ezenkívül az autó alapfelszereltségként számos biztonsági funkcióval és segédrendszerrel rendelkezik, amelyek általában nem jellemzőek egy ilyen osztályú járműben. A Hyundai összes új személygépkocsi-modelljéhez hasonlóan a Hyundai kisautója is kiterjedt garanciacsomaggal kapható, kilométerkorlát nélküli ötéves járműgaranciával és ötéves mobilitási garanciával.

Forrás: hyundai.news/

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb