fbpx

25% árelőny és milliós kedvezmény a Duna Autó nyílt hetén

Idén 30 éves a Duna Autó – az Autóváros, a kerek évfordulót pedig nagyszabású akciókkal ünneplik a szeptember 16-21. között zajló nyílt héten, melynek megkoronázásaként jövő szombaton családi napot is tartanak a Zay utcában.

Az Autóvárosban 18 márka akciós kínálatából lehet válogatni, a fotón látható Škoda Octavia például 8.172.000 forint helyett 6.45 millióért vihető haza, de legyen szó családi autóról vagy haszongépjárműről, érdemes átböngészni a kedvezményes modelleket.

Az akció mellett egy játékkal is készül a cég, szeptember 17-19. között Óbudán, illetve a XIII. kerület szerte össze lehet majd futni a Duna Autó karavánjával, melyet érdemes lefotózni, hiszen ezáltal értékes nyereményeket lehet hazavinni. Emellett egy matricagyűjtő játék is indul, aminek a játékszabályai ide kattintva olvashatóak, és amelynek fődíja 1 millió forintos kedvezmény új autó vásárlása esetén.

Nem csupán az autók és a nyeremények miatt érdemes ellátogatni a szeptember 21-ei családi napra, hanem az olyan érdekességek miatt is, mint a Suzuki szalonban Lengyel Ádám versenyautóinak kiállítása, vagy a Nissan szalonban „félbevágott” Nissan LEAF-ért, ami remekül szemlélteti az elektromos jármű felépítését.

A teljes programtervezetért és az akciók további részleteiért katt ide.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb