fbpx

Volkswagen haszonjárművek kiszolgálásával bővíti portfólióját az MAN fóti márkaszervize

Új taggal bővül a Porsche Hungaria márkaszerviz hálózata, immáron 54 helyszínen érhető el a Volkswagen haszonjárművek tulajdonosai számára a szervizlehetőség. A fóti MAN telephely mostantól Volkswagen Caddy, Transporter, Multivan, Crafter és Amarok modelleket is fogad, biztosítva a már megszokott magas szintű ügyfélkiszolgálást.

Az M0-s autóút és az M3-as autópálya fóti kereszteződésnél található MAN szerviz mostantól a Volkswagen Haszonjárművek összes típusának teljes körű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával is az ügyfelek rendelkezésére áll. Ez nemcsak hazánkban, hanem európai viszonylatban is egyedülálló. A szervizszolgáltatásban való együttműködés jól mutatja, hogy milyen szerves részévé vált az MAN a Volkswagen Csoportnak: a márka a konszern tagjaként tehergépjárművekből és buszokból álló termékpalettája jól kiegészíti a Volkswagen konszern személyautókból és kishaszonjárművekből álló hagyományos portfolióját. A fóti telephely Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizként való megnyitása jó példája a két márka azon törekvésének, hogy ügyfeleik számára még szélesebben tegyék elérhetővé a szervizszolgáltatásokat.

Az új helyszín kiváló elhelyezkedése különösen kedvező az ügyfelek számára. „Gyorsan és könnyen megközelíthető, nagy parkolóhelyekkel és olyan állásokkal is rendelkezik, ahol akár a megrakott autók is javíthatóak. Magas felszereltségének köszönhetően pedig akár a legnagyobb Crafter modellekre is elérhetők olyan szolgáltatások, mint a futómű ellenőrzése, vagy a különféle asszisztensrendszerek beállítása.

„Fóti kirendeltségünk kiemelt feladata az MAN TGE kishaszonjárművek értékesítése és szervizelése. Mivel a Volkswagen Crafter és az MAN TGE ugyanazon a gyártósoron készül, a szinergiákat és a jelentős piaci potenciált mérlegelve a Volkswagen Haszonjárművek márka felé fordult a figyelmünk, hogy jobban kihasználhassuk szervizünk kapacitását” – mondta el Takáts György, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. vevőszolgálati vezetője.

„A Volkswagen Haszonjárművek fontos és különleges eleme a Porsche Hungariának és a konszernnek: ez a márkánk az, amely az autóra nem csupán mobilitási, hanem munkaeszközként is tekint. Ebben is közös a szemlélet az MAN-nel, így hiszünk abban, hogy a náluk lévő szaktudással és tapasztalattal maximálisan kiszolgálják a Volkswagen haszonjármű-tulajdonosok szervizigényeit” – tette hozzá Németh Balázs, a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.

A szerviz megpályázta és Magyarországon elsőként meg is kapta a Volkswagen Haszonjárművek Service Plus minősítését. Ez nemcsak elismerés a fóti kollégák számára, hanem garancia is arra, hogy felszereltségbeli és méretbeli adottságait kihasználva a legmagasabb szolgáltatási szintet kínálja a Volkswagen haszonjárműveket használó ügyfeleknek. A Service Plus minősítés biztosíték a professzionális ügyfeleknek arra, hogy autóikon a márkához dedikált és képzett személyzet végzi el a teljes modellpalettára vonatkozó mindennemű szervizigény megoldását és kiegészítő szervizszolgáltatásokat.

A Porsche Hungaria jelenlegi 71 tagú, 239 márkaszervizszerződéssel rendelkező márkaszerviz hálózata 2022 első negyedévében 85.211 ügyfélmegbízást és 192.816 értékesített szervizórát teljesített. A jó eredmény 14 százalékban a Volkswagen Haszonjárművek márka népszerű modelljeinek köszönhető.”

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb