fbpx

Utolsó tesztfázisához érkezett az új Golf

Az új Golf lassan feláll a rajtrácsra, megérkezik a nyolcadik generáció. A dizájn és a digitális innovációk sora új korszakba emeli az új Golfot: az elektromos hajtások korszakába, a digitalizált és  összekapcsolt belső világba: az autót vezetési asszisztensek, online alapú funkciók és szolgáltatások jellemzik. A Golfból eddig több mint 35 millió darab készült, és következő generációja új impulzusokkal kívánja alakítani a korszakot.

Az álcázás lehetővé teszi, hogy a szemlélők azonosítsák, a fekete-fehér vonalak egy ötajtós járművet rejtenek, erős méretekkel. És nem titkolja persze a tényt, hogy ez egy Golf – mert a vizuális DNS-e félreérthetetlen. Bárki aki közelebbről megtekinti, láthatja, hogy az új modell meghatározó részleteit beépítették az álcázásba.

Mindenesetre az álcáról már korábban lerántották a leplet, tavasszal fotózták le az új modellt, azóta pedig az is kiderült, hogy nem készül háromajtós változat.

A nyolcas számú hivatalos bemutatkozásához a visszaszámlálás már megkezdődött: az új Golf 2019 őszén ünnepli világpremierjét.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb