fbpx

Újra vadászik a magyar James Bond

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfilmben bújik James Bond bőrébe.

„Ez büszkeség nekünk és úgy vélem Magyarországnak is. Előző filmünket látva, megkeresett a James Bond filmek ikonikus autójának hazai forgalmazója, hogy készítsünk az általuk képviselt márka számára filmeket, amelyek közül az egyik akár nemzetközi szinten is helytálló lehet. Több világmárkának is lehettem már a magyar reklámarca és a filmeket is mi készíthettük, de ez a mostani projekt felettébb megtisztelő” – árulta el Tordai István.

A magyar James Bondként emlegetett producer, műsorvezető nagyon büszke arra, hogy a produkció szinte teljes egészében magyar.

„A jelenetek nagyrészét a Gödöllői Királyi Kastélyban és a Hungaroringen vettük fel. A képi világ Mayer Zoltán, Krasznay Zoltán, Poór Attila és Fácska Richárd alkotása. Az utómunka Hell Péter és Nagy Dániel nevéhez fűződik. Filmünk szárnyaló zenéjét Fábián Kristóf és Nagy Dániel szerezték, az előadók pedig Antal Réka és Nagy Dániel. A női főszereplő Konkoly Ágnes, a főhőst pedig én alakítom.”

Akció, érzékiség, vadászat

„A márkaképviselet nem szorította szigorú keretek közé a kreativitásunkat, ezért szárnyalhattak a gondolataink. Ezen autókat leginkább a 007-es filmekből ismerhetjük. Sean Connery, Pierce Brosnan vagy éppen Daniel Craig, mindannyian ilyen autók oldalán alakították a világhírű ügynököt. Ebből indult ki az alkotási folyamatunk. Érzékiség, elegancia, luxus és a legfontosabb: vadászat. Nő és férfi. Körforgás. Még ha nem is vesszük észre, de életünk jelentős részében vadászunk és ez az ősember óta nem változott, csak finomodott. Erről szól a filmünk”

„Kihívás, egyúttal felelősség volt a brit márka szellemiségének megfelelő filmet alkotni. Például a filmünkben látható autók értéke megegyezik néhány tisztességes ház árával, de ha ettől elvonatkoztattunk, akkor is mindvégig felettünk lebegett a 108 éves világmárka árnyéka. Felelősségteljes feladat volt, de beletettük a lelkünket, hogy újból a világ színpadán lehessünk” – mondta a „magyar James Bond”.

Mutatjuk a magyar James Bond legújabb akcióját

 

Formába hozta magát

Tordai a szerep miatt korábban már sok kilótól megszabadult, de az újabb felkérés végett tovább edzett.

„Az előző film főszerepe miatt két és fél hónap alatt 15 kilót adtam le, de nem álltam meg. Tovább edzettem és az új film forgatásának napjáig megszabadultam még 5 kilótól. Mínusz húsz kiló. Megterhelte a szervezetem, de bele kellett férnem a rám szabott öltönybe. Már nagyon utálom a fogyókúrát, de nem hízhatok vissza, mert amióta átléptem a negyvenet, azóta folyamatosan érkeznek a modell munkák, amin bevallom el szoktam csodálkozni, de úgy látszik engem most talált meg egy ilyen időszak” – tette hozzá.

dr.Tordai István

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb