fbpx

Újabb szakágváltó hétvége: Liszka Roland Csehországban is helytállna!

A váci pilóta egy kisebb szünet után ezen a hétvégén újból nyeregbe pattan, hogy a cseh junior motocross bajnokság rudníki fordulóján méresse meg magát.

A Laller Dakar Racing Team versenyzője az MX1-es mezőny 125 cc-s kategóriájában áll rajthoz, és elmondása szerint most sem éri be kevesebbel, mint a dobogó. Az elmúlt időszakban parádésan teljesítő fiataltól ez már lassan alapelvárás a szakmában…:

„Sajnos betegség miatt ki kellett hagynom már egy csehországi versenyt, de most itt vagyok, és kettőzött erővel fogok nekifeszülni a kihívásnak. A felkészülésemben nem történt változás, ugyanúgy kardió edzésekkel, kerékpározással és motoros munkával töltöttem az elmúlt időszakot. Magáról a versenyhétvégéről azt kell tudni, hogy szombat-vasárnap egy szabadedzés, egy időmérő, valamint egy-egy verseny vár rám. A mezőny hatalmas és minőségi lesz, szinte nincs is olyan égtája Európának, ahonnan ne érkeznének ide a profi riderek. Mindez nem riaszt el engem, sőt nagyon is motivál. Az elmúlt idők endurós és endurócrossos sikerei után MX-ben is szeretnék maradandót alkotni! A célom, hogy a kategóriámban a dobogón végezzek, remélem, kiszurkoljátok nekem!” – zárta viccesen eszmefuttatását a tehetséges fiatal, aki ezúton is köszöni szurkolóinak a rendszeres buzdítást.

A rudníkban zajló eseményekről természetesen lapunk is beszámol majd!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb