fbpx

Új Peugeot 2008 – a márka kompakt szabadidő-autója

Keresse az új Peugeot 2008 SUV-ot a Peugeot Fábiánnál Budapesten vagy Székesfehérváron!

A Peugeot 2008 modellcsalád 2013-ban lépett ki a kompakt szabadidő autók piacára. A vásárlók egyöntetű tetszéssel fogadták elegáns külsejét és dinamikus viselkedését. Az eladási darabszám rendületlenül növekszik, összesen 515.000 készült belőle világszerte. Európában ezt a sikert legékesebben az mutatja, hogy a modell a bevezetése óta szilárdan őrzi dobogós helyét a szegmensben.

peug1

Vonzerejét még jobban fokozza a Peugeot 2008 hamisítatlan szabadidő-autós formaterve, amelyből erő sugárzik és senkit nem hagy hidegen. A kiszélesített sárvédők, a függőleges hűtőrács és a látványos védőelemek a mindennapi használatra tervezett, robusztus autó benyomását keltik. A piros Ultimate árnyalat még tovább fokozza ezt a hatást. Az Access, Active és Allure felszereltségi szinteket a GT Line koronázza meg. Az új kiadás, amely az egész Peugeot kínálaton átívelő ajánlatként jelenik meg, a vörös-fekete színösszetételnek köszönhetően sportos és elegáns hangulatot áraszt.

A Peugeot 2008 a vezetés páratlan, rabul ejtő élményét ígéri. Az i-Cockpit® pedig megtestesíti mindazokat a tulajdonságokat, melyek a vezetését jellemzik: ösztönös vezethetőség, dinamizmus, biztonság. A speciális kipörgésgátló, a Grip Control a terepviszonyoktól függően szabályozza az első kerekek hajtását, ami nagyban fokozza a 2008 sokoldalúságát. A Grip Control opció esetén Mud & Snow típusú gumiabroncsok kerülnek az autóra.

20081

Felszerelései sorába tartozik a MirrorLinkTM és Apple Carplay® kommunikációs protokollal kompatibilis Mirror Screen, a tolatókamera, az Active City Brake és a parkolást segítő rendszer. Az összes változatra jellemző a modell referencia értékű dinamikus viselkedése. Az Euro6 motorok magas szintű vezetési komfortot biztosítanak, ugyanakkor takarékosak. Négy változat a Kategória legjobbja (Best in Class) címmel büszkélkedhet a szegmensében, melyből kettő Magyarországon is elérhető.

További információkat itt ér el a modellről:

www.fabian.hu/uj-auto/peugeot/2008/

Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

Peugeot Fábián

1113 Budapest, Jászóvár utca 1. | tel.: +36 1 361 44 15

8000 Székesfehérvár, Budai út 175. | tel.: +36 22 303 406

www.fabianauto.hu

(x)

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb