fbpx

Új NÉVADÓ TÁMOGATÓ a magyar motoros terepraliban!

ITT van a COPYGURU Tereprali Kupasorozat

A gazdasági válság hatásait értelemszerűen a sportvilág is megszenvedi, nem kivétel ez alól a hazai tereprali motoros szakága sem. A MAMS új szakági vezetését a lehető legnehezebb pillanatban átvevő Horváth Lajos „Laller” azonban változást ígért, és a sportvezető pilóta tartotta is magát a korábban megfogalmazott célokhoz.

A Horváth Lajos csapatát már hosszú évek óta támogató, professzionális nyomdai szolgáltatásokkal foglalkozó és a hazai piacon jól csengő nevű COPYGURU a motoros szakág segítségére sietett. A megállapodás értelmében a cég a szezon hátralévő részéig kiemelt támogatóként, a sorozat névadó szponzoraként lesz jelen:

„Évek óta jelen vagyunk a terepraliban, hiszen partnerségben állunk Magyarország egyik legnagyobb off-road csapatával, a Laller Racing Dakar Teammel. Az évek során több rendkívül nívós versenyen, többek között a Dakar Rally-n is támogattuk Horváth Lajos istállóját, és nem csupán remek munkakapcsolat, de barátság is kialakult a felek között. Mikor Lajos vezető pozícióba került a szakágban, felvetette nekünk egy együttműködés vízióját, mi pedig több kör egyeztetés után szívesen vállaltuk, hogy belevágunk, és szponzorálni fogjuk a MAMS tereprali motoros sorozatát. Bízunk benne, hogy a COPYGURU patronálásával segítünk a szakágnak, és a kialakult gazdasági helyzet ellenére is színvonalas és izgalmas szezont futhatnak a versenyzők.” – nyilatkozta Holló Ákos cégvezető/résztulajdonos a COPYGURU képviseletében.

A névadó támogató érkezésével Horváth Lajos elmondása szerint sikerült szintet lépni, a szakágvezető bízik benne, hogy a COPYGURU példáját követve más cégek/vállalatok is meglátják majd a tereprali népszerűségében rejlő lehetőségeket:

„Sok munkánk van abban, hogy eljutottunk ide, de annál nagyobb büszkeségként éljük meg, hogy egy ilyen komoly cég, mint a COPYGURU a csapatunk mellett immáron a teljes kupasorozathoz is a támogatását adja. Kinevezésemkor az egyik legfontosabb célként az új szponzorok sportágba történő bevonását neveztem meg, és bízom benne, hogy ez még csak a kezdet. Magyarországon óriási hagyománya van az off-road motorozásnak, amely egyúttal kiaknázatlan piac is a véleményem szerint. A tereprali motorozás nagyon látványos cirkusz, ami tömegeket képes megmozgatni, remélem, ezt hamarosan még többen észreveszik majd. Mi a szakági tanáccsal továbbra is megteszünk ezért minden tőlünk telhetőt!” – mondta el Horváth Lajos.

A COPYGURU Tereprali Kupasorozat motorosait legközelebb a HunGarian Baja világkupafutamon, augusztus 5-től Várpalota térségében láthatjuk majd a pályán.

Írta: Tóth Krisztián Márk

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb