fbpx

Új felszereltségi csomagot kap a Škoda Fabia

Új opcionális felszereltségi csomaggal érkezik a 2020-as modellévre a ŠKODA FABIA. A már megrendelhető, új Black csomag olyan stílusjegyekkel szolgál, mint például a fekete hűtőrács és a fekete könnyűfém keréktárcsák. A KESSY kulcsnélküli nyitási rendszer biztonságát a kulcsba épített mozgásérzékelő növeli.

2018 nyarán széleskörű modellfrissítésen esett át a Fabia, a népszerű kisautó kínálatában extrafelszerelésként egyebek mellett a LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák, illetve újabb biztonsági rendszerek is megjelentek, köztük a sávváltást segítő berendezéssel (Blind Spot Detect) és a hátsó keresztirányú forgalom asszisztenssel (Kiállási asszisztens “Lite”). A 2020-as modellévre a cseh autógyártó két új felszereltségi csomagot is kínál e modellsorozatához.

Az extraként rendelhető Black csomag a Fabia külső megjelenését ruházza fel sportos stílusjegyekkel: a fekete Škoda-hűtőrács a MONTE CARLO lifestyle-változatét idézi, s ugyancsak fekete fényezést kapnak a külső visszapillantó tükrök házai, valamint a 15 col peremátmérőjű MATONE és a 16 colos VIGO könnyűfém keréktárcsák. A feketére fényezett tetővel is kombinálható Black csomag tartalmát LED-technikájú hátsó lámpák teszik teljessé.

KESSY a kulcsba épített új mozgásérzékelővel
Az extrafelszerelésként rendelhető KESSY nyitási rendszer kulcsába új mozgásérzékelőt építenek, így csökkentve az autó lopásának és feltörésének veszélyét. A rendszer 15 perc után automatikusan lekapcsolja a kulcs rádiójelét, ha a kulcs nincs mozgásban, például ha a fiókban vagy az íróasztalon található. Amint a kulcs újra mozog, a jeladó-funkció ismét aktiválódik, s a Fabia a jól ismert módon, kényelmesen nyitható és nyomógombbal indítható, anélkül, hogy a vezetőnek egyáltalán kézbe kellene venni a kulcsot.

Olvasd el legújabb Škoda tesztünket!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1696161613849271″ bottom=”30″]

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb