fbpx

Tudnivalók az új Opel Movanóról

Modernebb és még használhatóbb lett az Opel Movano. Számos új asszisztensrendszer és technika teszi még kellemesebbé és egyszerűbbé használójának munkáját. Ilyen a „Rear-Vision“ hátratekintő kamera, a holttér-figyelő és a sávasszisztens pedig valamennyi közlekedő biztonságát fokozza. Mindehhez csúcsszintű csatlakoztatás és infotainment-kínálat járul.

Összesen 22 tárolóalkalmatosság áll a sofőr rendelkezésére ilyen a 10,5 liter térfogatú, kihúzható FlexTray kesztyűtartó-fiók is. A vezető kényelmét opciós légrugós ülés garantálja, a komfortülés állítható deréktámasza a gerincet kíméli.

Átdolgozták a műszerfalat is, jobban integrálva az optimálisan látható és kezelhető magasságba került infotainment- és navigációs képernyőt. Ezáltal mindig a közlekedésen tarthatja szemét a vezető. Az új Movanóban mutatkozik be, és teljes csatlakoztatást nyújt az Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis Navi 50 IntelliLink Pro. Gyorsabban működik az elődváltozatoknál, használatát hétcolos, színes, kapacitív érintőképernyő teszi egyszerűbbé. A telefonnal Bluetooth vagy USB tart kapcsolatot. Szintén újdonság, hogy a telefont csak le kell tenni a műszerfal Wireless Charging felületére, hogy kábel nélkül feltöltődjön.

Gyárilag több mint 150 változatban készül az Opel Movano: zárt áruszállító, szimpla és dupla fülkével, busz és platós teherautó, felépítményezhető padlóváz és többféle dobozos rakterű kivitel. A furgon akár 4,38 méter padlóhosszal, 2,14 méter belmagassággal és maximum 17 köbméter raktérfogattal kapható. A karosszéria kivitelétől függően a megengedett össztömeg elérheti a 4,5 tonnát, a hasznos teherbírás pedig a 2,4-et. Vontatóként is használható a Movano: 3,5 tonnás utánfutó kapcsolható rá.

A fuvarozás megkönnyítésére még jobban és egyszerűbben használhatóvá teszi a rakteret néhány okos megoldás. A biztos be- és kiszállást új kapaszkodó szolgálja a B- és D-oszlopnál. A zárt áruszállítóba LED-es világítás kérhető. Az oldalsó tolóajtó olyan nagy, hogy átfér rajta egy euro-raklap – amelyből ötöt szállíthat el az új Movano.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb