fbpx

5 évesek lettünk

Öt évvel ezelőtt indult útjára a www.tesztelok.hu, az évfordulón pedig nem csupán azt igyekszünk összefoglalni, hogy milyen irányokba változott és fejlődött oldalunk (és mi is), hanem ünnepi teszthetet is tartunk. 5 nap alatt 5 friss tesztet olvashattok, valamint az elmúlt évek meghatározó alanyait is felelevenítjük. Tartsatok velünk és célozzuk meg együtt a következő öt esztendőt is!

Ugyan az ötlet már korábban körvonalazódott, 2013 októberében jött el a tesztelok.hu „kilövésének” ideje. Nem titkoltan hobbinak indult a dolog, azonban a blog, mint formátum, nem nyújtott túl vonzó alternatívát, így végül komolyabb köntösbe bújt a webes felületet. Eleinte időszakosan jelentek meg tesztek, cikkek, bemutató videók, ám mivel Facebook-közösségünk rohamos növekedésnek indult, valamint már a külsős partnerekkel is egyre szorosabb kapcsolatot ápoltunk, ezért cirka másfél évvel a rajt után kinőttük a hobbi szintet. Ekkortól kezdtek megszaporodni a tesztjeink, először heti egy, majd két teszttel jelentkeztünk, hónapról-hónapra komplexebb formában, továbbá a külsős videótesztek is megjelentek az oldalunkon.

A tesztek gyakoriságának, hosszának, minőségének növekedése, valamint a sűrűsödő pozitív visszajelzések követendő irányvonalat jelöltek ki számunkra. Mivel ez már túlnőtt akkori teherbírásunkon, ezért bővítettük csapatunkat, megjelenési lehetőséget adva az autós újságírás / videózás területén szárnyaikat bontogató fiataloknak, akik cserébe számos remek anyaggal lepték meg az olvasókat, legyen szó tesztről, múzeumbemutatóról, találkozókról vagy versenyhétvégékről készült tudósításokról. Ennél a pontnál az olvasottság is meglódult, csak az elmúlt 2 évben 2,5 millió oldalletöltést regisztráltunk.

Időközben megjelentünk az Instagramon, youtube-fiókunkat is felélesztettük. Megérte: az elmúlt egy évben 105 ezren néztétek meg legújabb videóinkat, a csatorna teljes nézettsége pedig már meghaladja a 306.000-et.

Úgy éreztük, hogy a fejlődéshez elengedhetetlen, hogy ne csupán jelen legyünk ezeken a felületeken, de mi magunk is megújuljunk. Hosszú hónapok munkáját követően idén februárban átálltunk az új webdizájnunkra, ami számotokra és számunkra is jóval átláthatóbb, modernebb böngészési élményt nyújt.

Hogy mit hoz az ünnepi teszthét? Ez legyen egyelőre meglepetés, annyit elárulhatunk, hogy igen ütős alanyokat igyekeztünk összegyűjteni nektek. Nem mellesleg ebben az évben még jó néhány izgalmas négykerekűvel készülünk, összességében pedig 108 teszttel zárjuk majd 2018-at, így korábbi anyagainkból is lehet bőven szemezgetni!

Köszönjünk a munkánk felé irányuló visszajelzéseket, az építő gondolatokat, illetve azt is, hogy napról-napra olvastok minket. Leginkább ezért éri meg csinálni! Megyünk tovább!

Üdvözlettel: a tesztelok.hu csapata

Kajári Zoltán | alapító-tulajdonos

Bense Róbert | főszerkesztő

Bacsa Zoltán, Janoch Ábel, Kathi Imre, Kocsis Gábor, Lajos Zsolt | külsős újságíró és videós kollégák

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb