fbpx

New Times Racing : A csapat nagypályásai számára beért az egész éves munka

Hétfőn rendezték a Takarékbank Gyorsasági Országos Bajnokság és Kupa negyedik, idei utolsó fordulóját a Szlovákiaringen, ahol a New Times Racing több pilótája is rajthoz állt.

A kissé hűvös, felhős, őszi napon 30 celsius fok alatti aszfalthőmérséklet fogadta a versenyzőket. Ez több rider eséséhez vezetett. (Az NTR vezetése minden érintettnek mielőbbi felépülést és visszatérést kíván.)

A csapatból Ádám Róbert szállt harcba a 300-as kategóriában, míg Ernszt Norbert a 600-asok között, Kecskés Bence pedig a 600 Open kategóriában vitézkedett. Mindhárom motoros szépen teljesített az edzésen és az időmérőn is egyaránt. Hozták azt az eredményt, amit kitűztek maguk elé…

A két kategória versenyét egyszerre tartották, de külön értékelték, ahogy erre korábban is volt már példa. Bence a második, Róbert a negyedik, Norbert pedig a nyolcadik rajtkockából várta a lámpák kialvását.

Kecskés Bence jól kapta el a rajtot és a kockászászlóig tudta is tartani pozícióját. Ernszt Norbert egy nagyon szép rajtnak köszönhetően az első kanyarokban már negyedikként fordult, azonban a második körben valami történt a motorjával. Szemmel láthatóan lassult, így be kellett érnie a kategória 7. helyével.

Ádám Róbert egy bérelt motorral vágott neki az utolsó fordulónak, emiatt talán kevésbé érezte komfortosan magát. Legalábbis a rajt pillanatában valami nem állt össze, de a nehézkes rajtot követően felzárkózott az élmezőnyhöz. Majd egyszer csak ő is lassulni kezdett, azonban nem esett kétségbe, okos, taktikus versenyzéssel az ötödik helyen ért célba. Ez pedig elég lett az Országos Bajnokság 300-as kategóriájának bajnoki címéhez. A 600-as kategória év végi összetett értékelésében Kecskés Bence a 2., Ernszt Norbert pedig az 5. helyen végzett.

A New Times Racing vezetése büszke mindhárom versenyzőjére, akik az új kategóriákban is megállták a helyüket, egész évben folyamatosan fejlődtek és küzdöttek, még a technikai problémák ellenére is.  Az általuk elért eredmények nem csak büszkeséggel tölti el a szakmai csapatot, de jó visszacsatolás, hogy az oktatási rendszer, amit alkalmaznak, működik!

Köszönjük szépen támogatóinknak az egész éves bizalmat.

Fotók: Kőházy Tamás

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb