fbpx

N-Line szintet kap a Hyundai i30

Az első ’N’ jelvényt viselő sorozatgyártású – i30 N – modell sikeres bemutatását követően a Hyundai tovább bővíti modellválasztékát az N-Line felszereltségi szint Európában történő bevezetésével. Az i30 N-Line az első Hyundai modell, amely megkapja az új felszereltségi csomagot, és amely az i30 N-ből ismerős külső és belső dizájn elemeket kapott. A műszaki beállításokat – beleértve a felfüggesztést, a fékeket és a kipufogót – szintén áthangolták, hogy kicsit izgalmasabbá tegyék a modellt a hagyományos i30 ötajtós változatához képes.

Az i30 N-Line felszereltségi szint frissített dizájnelemei közül sok megegyezik a sikeres i30 N modellével. Ezek közé a frissítések közé tartoznak az első- és hátsó lökhárítók, amelyek kizárólag az N-Line felszereltség esetében ezüstszínű kiemelést kaptak.

Az új felfüggesztéssel kombinálva az autó hasmagassága alacsonyabb és szélesebb lett, dinamikusabb megjelenést kölcsönözve ezzel. A 18”-os könnyűfém keréktárcsák első alkalommal jelennek meg az ötajtós i30 esetében, ezzel is tovább erősítve a sportos külsőt. Az új ikerkipufogó egy további dizájnelem, amely megkülönbözteti az i30 N-Line felszereltséget a többitől. Az autó elején, egy újonnan megalkotott jelvény jelzi az N-Line felszereltséget.

A beltér tekintetében, a vásárlók választhatják a jobb oldaltartást biztosító N-márkájú bőr sportüléseket. A sportkormány, a fémpedálok és az N váltógomb a sofőr számára még élvezetesebb vezetési élményt kínálnak. Az ötajtós i30 tágas és praktikus beltere továbbra is kellő kényelmet kínál minden utas számára az i30 N-Line felszereltségi szintű változat esetében is.

A sportosabb vezetési dinamika érdekében a felfüggesztést, a fékeket és a motor reakcióját tovább finomították az i30 N-Line esetében. PS4 Michelin Performance gumiabroncsok kerültek az autóra, melyek illeszkednek az áthangolt vezetési teljesítményhez. Az i30 N-Line vásárlói az 1.4 T-GDI 140 lóerős benzinmotor vagy az 1.6 CRDi 136 lóerős dízelmotor közül választhatnak.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb