fbpx

Műhely Művek

Ezzel a címmel indul útjára a Spektrumon Magyarország vadonatúj autóépítő adása. Ha kedveled a régi vasakat, és kíváncsi vagy arra, hogyan keltik életre a már-már elfeledett, vagy éppen legendának számító automobilokat, ez a műsor neked készült!

unnamed

Dr. Tordai új fába vágta a fejszéjét, a SportVerda stílusától eltérően ezúttal nem a „konyhakész” járgányok bemutatásán lesz a hangsúly, inkább az enyészetből visszarántott, korosodó, ámde komoly tekintéllyel rendelkező autócsodák lesznek terítéken. Az epizódokat a műhelyek, az ott munkálkodó mesterek, valamint a szorító határidők teszik még izgalmasabbá, miközben sorra születnek újjá az egyedi és utánozhatatlan járgányok!

A hamarosan startoló első évadban egykoron ünnepelt, mára már megszűnt márkák által létrehozott, elfeledett, vagy éppenséggel ünnepelt autók körül forog majd a kamera, és rögzíti a műhelyekben folytatott lázas munkát is. Tordai István olyan szakemberek közelében tölt el egy-egy napot, akik nem ijednek meg egy veterán Porsche felújításától, vagy egy Hot Rod megépítésétől. A nehézségek, sikerek, megrendelők és határidők rengetegében megújuló gépezetek pedig előbb, vagy utóbb újra méltóságteljesen falhatják a kilométereket.

unnamed (1)

Ha szereted a régi vasakról szóló történeteket, vagy átélnéd az évtizedek óta parkolópályán pihengető autók feltámadását, esetleg a szakmai tapasztalatok és a műhelytitkok érdekelnek, akkor figyeld a Spektrumot, hiszen nemsokára útnak indul a Műhely Művek.

Az adás hivatalos premierje 2015. január 5-én, 18:30-kor lesz, de az első öt részt már december 22-26 között, reggel 6:30-kor megtekinthetik a korán kelők a Spektrumon.

Bense Róbert

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb