fbpx

Krúzolj Cruzoeval – új elektromos robogó a piacon

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor tudjuk, hogy pillanatok alatt eljuthatunk A-ból B-be és nem kell sem tankolni, sem parkolót vadászni, legfőképpen nem tömegközlekedni. A Cruzoe megfoszt minket ezektől a kellemetlenségektől, akár városban, akár szabadidőnkben, nyaralás közben használjuk, emellett pedig még apró és dizájnos is, ráadásképp a környezetet sem terheljük vele.

63421_1695491627347357_4004170306421545673_n

Hányszor hallottuk már sóhajtozni az ismerősöket, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az életük, ha nem volnának megkötve a közlekedés terén. Sajnos olyan eszköz még nincsen, amivel minden problémát kiküszöbölünk, de azért már van néhány olyan járgány, ami bizonyos helyzetekben segít időt spórolni és elkerülni a stresszes helyzeteket. Nyilván mindenkinek ismerős, amikor nem indul az autó, vagy leáll a metró nyolc előtt tíz perccel. Nem árt valamilyen alternatíva, ha szeretnénk elkerülni ezeket a pillanatokat. Rávághatnánk, hogy ott a kerékpár, de a nyári melegben nem a legjobb tíz kilométer tekerés után nyakig leizzadva beérni a munkahelyre. Ott lehet még az elektromos bringa, ám ezeknek többsége ormótlan, tárolására nem mindig van lehetőség. Aki viszont kellemesebb megoldást szeretne, annak itt az immár hazánkban is elérhető kétkerekű, amely az egyszemélyes közlekedést igyekszik megreformálni.

Sans titre 1

De nem csak a praktikummal tud kitűnni a Cruzoe, van egy olyan tulajdonsága is, ami a hasonló szerkezetek fölé emeli. Ez pedig nem más, mint az a szabadságot adó életérzés, amit pillanatok alatt képes átragasztani a gazdájára. Képzeljük el, ahogy nyári délutánokon, távol a fárasztó hétköznapoktól suhanunk végig a Balaton partján, egyik strandtól a másikig, anélkül, hogy bármilyen zárt kalodában kellene araszolgatnunk a dugóban. Helyette inkább lazán, de tempósan haladhatunk, látványosan elégedett ábrázattal. Ide nem kell klíma, sem panorámatető, a Cruzoe természetességével önmagát adja, és garantáltan feltűnik másoknak is a szerethetősége. Nem árt felkészülni tehát a kíváncsi tekintetekre és az érdeklődésre, ami körülveszi majd a járgányt, éppen ezért érdemes képben lenni a műszaki jellemzőit illetően is.

10930517_1698375303725656_5684360321869356854_n

Hogy mit kell tudni erről a mindössze harminc kilós szerkezetről? Például azt, hogy nem kell az összeállításával túl sokáig babrálni, nagyjából három másodperc leforgása alatt össze lehet csukni, vagy ki lehet nyitni, és akár egy autó csomagtartójába is könnyedén befér. A Cruzoe apró termete ellenére 120 kilogrammig terhelhető, ez leginkább masszív alumínium vázának köszönhető. Szintén nagy előnye, hogy a lítium-ion akkumulátor a hagyományos konnektorokkal 3-5 óra alatt feltölthető, a telep pedig mintegy 45 kilométeren keresztül biztosítja a Cruzoe működését. Az apró járgány 13 colos kerekekkel, valamint tárcsafékekkel rendelkezik, illetve egy 350 wattos motort kapott, végsebessége 35 kilométer/óra. Méretéből és fordulóköréből fakadóan rendkívül könnyedén lehet vele manőverezni, ha pedig magunk mellé állítanánk, a hátsó keréknél lévő lábbal stabilizálhatjuk. Elől LED-világítás található, a hátulsó lámpa praktikus módon az ülésbe lett beépítve. A kilométerórát, a sebességmérőt és a töltöttségi szintet a kormányon lévő kijelzőn találjuk, tőle balra a dudát, jobbra pedig a gázkart, valamint a tempomat gombját. Minden pillanatok alatt elérhető, nincsenek túlbonyolítva a kezelőszervek.

A Cruzoe használatát gyerekjáték elsajátítani, és legyen szó akár munkába járásról, akár nyaralásról, bármilyen helyzetben jó szolgálatot tehet ez a kicsi, ámde praktikus és környezetbarát jármű.

Információ és vásárlás a www.cruzoe.hu oldalon.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb