fbpx

MÁR RENDELHETŐ AZ ÚJ C3: EGYÉNISÉG ÉS KÉNYELEM MÁR 4 075 000 FT-TÓL

Duna Auto

CITROEN

• Magyarországon már megrendelhető a február elején leleplezett új Citroën C3.
• Az új C3 színes egyéniségével és egyedülálló kényelmével tűnik ki társai közül.
         – Design: A legújabb tanulmányautók ihlette karakteresebb új orr-rész új LED-es fényszórókkal. Számtalan egyéni megoldást lehetővé tévő még gazdagabb személyre szabási kínálat: 97 külső kombináció, 3 egyedi tetőmatrica, 1 új keréktárcsa, 3 belső hangulat (ebből 2 új) és megújult Airbump® karosszériavédő elemek.

       – Kényelem: A fedélzeti kényelem új élménye az új Advanced Comfort ülések jóvoltából. A mindennapi életet megkönnyítő 12 kiváló vezetéssegítő rendszer és a legkorszerűbb kapcsolódási szolgáltatások.

• Az új C3 a márka legnépszerűbb modellje: fiatalos, modern, biztonságérzetet nyújtó megjelenésével 2016 vége óta több mint 750 000 ügyfelet sikerült meghódítania. A különböző használati szokásokra épülő új kínálat mindenki elvárásainak igyekszik megfelelni.

Magánszemélyek
– Megújult kínálat: stílus és felszereltség tekintetében a következő 4 kiviteli szint különböztethető meg: Live, Feel, Feel Plus (új), Shine . A több felszereltségi szintnek köszönhetően a kínálat könnyen átlátható, és az ügyfelek igényeihez is jobban igazodik.

– Speciális széria: Az új C3-ból a rendkívül vonzó stílusú és felszereltségű C-Series speciális széria is rendelkezésre áll.

Céges ügyfelek
– Profi: kifejezetten a flottavásárlók igényeihez igazított C3 Profi haszongépjármű változat szeptemberi gyártástól lesz elérhető.

• Az Euro 6 kibocsátási normáknak megfelelő, hatékony PureTech és BlueHDi motoroknak köszönhetően az új C3-ban a nagy teljesítmény visszafogott károsanyag-kibocsátással párosul. A sokoldalú modellt 2020 júliusától kezdik kiszállítani a kereskedésekbe.

CITROEN

01. ÁTLÁTHATÓBB KÍNÁLAT

Magánszemélyek
• A több felszereltségi szintet tartalmazó, átláthatóbb kínálat megkönnyíti az ügyfelek választását, és az igényeikhez is jobban igazodik. Az egyes szintek stílusban is jól elkülönülnek, és a napi szinten hasznos felszerelésekre helyezik a hangsúlyt.
• Az ügyfelek 4 változat közül választhatnak: Live, Feel, Shine, valamint az új Feel Plus.
– Mostantól már a 4 075 000 Ft-os akciós induló áron kínált Live változaton is a szériafelszerelést gazdagítják a LED-es fényszórók, a DAB rádiót tartalmazó, 4 hangszóróval kiegészülő digitális audiorendszer, a feketére lakkozott tükörházak és a karosszéria színére fújt külső ajtókilincsek. Az alapváltozaton eddig is szériafelszerelés volt a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, a sebességszabályozó és -korlátozó berendezés és a sebességtábla-felismerő rendszer sebességajánlással.

                      – Az előzőek mellett Feel felszereltségi szinten további alapfelszerelések a klímaberendezés, az elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükrök, a LED-es nappali menetfény, valamint a fekete műanyag kerékjárati ív szélesítések és küszöbborítás.

                         – A Feel Plus változat kínálatában többek között olyan felszereléseket találunk, mint az automata
klímaberendezés, a 7’’ érintőképernyő Mirror Screen funkcióval, a Citroën Connect DAB rádió, a 16’’ STEEL & DESIGN 3D dísztárcsák, az elektromosan behajtható visszapillantó tükrök, a ködfényszórók vagy az Airbump® ajtó oldalvédő elemek.

                    – A Shine kiviteli szinthez többek közt gyémántcsiszolt 16’’ MATRIX könnyűfém keréktárcsák, tolatóradar, kétszínű fényezés, esőérzékelős ablaktörlő, bőrbevonatú kormánykerék tartozik.

02. VERSENYKÉPES HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

Az új C3 a mindennapi használatot megkönnyítő legkorszerűbb technológiákkal van felszerelve.

12 napi szinten hasznos vezetéssegítő rendszer:

 • Újdonság – Első parkolóradar: a gépjármű elején elhelyezett 6 parkolássegítő érzékelővel működő rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt; Shine felszereltségi szinten rendelhető
 • Kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás: Shine felszereltségi szinten rendelhető
 • Aktív vészfékező rendszer: Feel Plus, Shine felszereltségi szinten felszereltségi szinten valamint C-Series speciális széria esetében rendelhető
 • Coffee break alert: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
 • Csökkenő figyelmet érzékelő rendszer: Feel Plus, Shine felszereltségi szinten valamint C-Series speciális széria esetében rendelhető
 • Intelligens fényszóróvezérlés: Feel Plus, Shine felszereltségi szinten valamint C-Series speciális széria esetében rendelhető
 • Tolatókamera: Shine felszereltségi szinten rendelhető
 • Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
 • Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
 • Holttérfigyelő rendszer: Shine felszereltségi szinten rendelhető
 • Táblafelismerő rendszer sebességajánlással: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
 • Programozható sebességszabályozó és korlátozó berendezés: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés

Kapcsolódási szolgáltatások

 • Connect Assist Box: bármikor indítható sürgősségi és assistance segélyhívás
 • Connect NAV DAB: DAB rádióadás kompatibilis rádió 3D navigációs rendszer 6 hangszóróval, új fényes 7” érintőképernyővel
 • Connect Play: az Apple CarPlayTM és az Android Auto rendszerekkel kompatibilis Mirror Screen technológia segítségével a Connect DAB Rádióval szerelt gépkocsik esetében csatlakoztatott okostelefon kijelzője a gépjármű központi képernyőjére tükrözhető (vezetési funkciók).

03. FÜRGE VISELKEDÉS, LEGÚJABB GENERÁCIÓS MOTOROK

10,7 m-es fordulókörével az új Citroën C3 különösen mozgékony, a 3,99 m-es hosszméret pedig ideálisan kompakt méreteket biztosít a városi közlekedéshez. A modell kínálatában szereplő belső égésű motorok a legtöbb igényt kielégítik és rendkívül sokoldalú használatot tesznek lehetővé. Az új C3-on kínált legújabb generációs, nagy teljesítményű, hatékony és takarékos motorok az Euro 6 kibocsátási normáknak is megfelelnek:
• Benzinmotor kézi váltóval: – PureTech 83 S&S BVM 5 sebességes ÉS PureTech 110 S&S BVM6 6 sebességes
• Benzinmotor automata váltóval: – A még gördülékenyebb és nyugodtabb vezetés érdekében az új C3-hoz 6 sebességes automata sebességváltó is rendelhető: PureTech 110 S&S EAT6.
• Dízelmotor kézi váltóval: – BlueHDi 100 S&S BVM 5 sebességes

CITROEN

04. ÚJ C3 C-SERIES SPECIÁLIS SZÉRIA

Az új C3 kínálatában kezdettől megtalálható a C-Series speciális széria. Az elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, a márka védjegyévé vált kényelemre (Confort) és a modellek karakteres dizájnjára (Caractère). A C3 Aircross SUV-on bevezetett, majd nemrégiben a C4 Cactus valamint a C5 Aircross kínálatában is megjelent speciális széria az új C3 esetében kívül-belül még karakteresebb modellt eredményezett. Mélyvörös díszítései a ködfényszórók körül és az Airbump®-okon mind az öt választható karosszériaszínnel – a hófehérrel, a homokszínnel, az Artense szürkével, a platinaszürkével és a Perla Nera feketével – elegáns kontrasztot alkotnak.
Kívül az egyedi tetőmatrica mellett a visszapillantó tükrök alatt elhelyezett különleges C-Series logó hívja fel magára a figyelmet. A beltérben a vörös díszcsíkkal ellátott speciális szürke üléskárpitok, a mélyvörös műszerfalkeret, a különleges első és hátsó szőnyegek és a speciális küszöbvédők gondoskodnak az egyedi hangulatról.
Az új Citroën C3 C-Series a Feel Plus felszereltségi szintre épül, és többek közt olyan vezetési élményt és kényelmet fokozó felszereltséget tartalmaz , mint tolatóradar, a Kilátás csomag, a hátsó elektromos ablakemlők vagy a 16” könnyűfém keréktárcsák és a sötétített hátsó üvegek.

A C3 C-Series Magyarországon az alábbi akciós induló áraktól rendelhető:

 • PureTech 83 S&S BVM Live felszereltségtől 4 075 000 Ft-tól
 • PureTech 110 S&S BVM6 Feel felszereltségtől 4 775 000 Ft-tól
 • PureTech 110 S&S EAT6 Shine felszereltségtől 6 030 000 Ft-tól
 • Dízel BlueHDi 100 BVM Feel felszereltségtől 5 235 000 Ft-tól

Az új Citroën C3 július folyamán érkezik meg a kereskedésekbe, de már most bármelyik személyautó változata rendelhető.

kattints ide: Fabian.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb