fbpx

Magyarországon is bemutatkozott az új MINI Countryman

A hagyományokkal átitatott brit prémiumgyártó legnagyobb és legsokoldalúbb modelljének legújabb nemzedéke a Vértes hegyei között Magyarországon is debütált: az új MINI Countryman már hazánkban is rendelhető.

A MINI modellcsaládjának legnagyobb és legsokoldalúbb tagja a brit prémiumgyártó jellegzetes stílusában kínálja a kiemelkedő vezetési élmény és az egyediség páratlan harmóniáját. A Vértes izgalmas útjain és az etyeki Hernyák Birtokon bemutatkozó új MINI Countryman kimagasló pozícióját gondosan kidolgozott formanyelv, ötletes extrafelszereltségi opciók és innovatív MINI Connected szolgáltatások nyomatékosítják a prémium kompakt szegmensben. Masszív felépítésével, öt teljes értékű üléssel felszerelt, egyszerre nagyméretű és sokoldalú utasterével, valamint az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető ALL4 intelligens összkerékhajtással a MINI legváltozatosabb négykerekűje nem csupán a hétköznapokban, de a hosszabbra nyúló hétvégi utazások alkalmával és a járatlan terepeken is megbízható társként inspirálja a brit prémiumgyártó rajongóit. Az új MINI Countryman progresszív karakterét hűen tükrözi a plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával dolgozó modellváltozat és a vadonatúj innovációkkal kiegészített MINI Connected szolgáltatás-paletta, az opcionális extrafelszereltségek és az eredeti MINI tartozékok eddigi legszélesebb portfóliója pedig minden korábbinál nagyobb teret enged a személyre szabhatóságnak.

Az új MINI Countryman modellel a hagyományőrző brit prémiummárka tovább folytatja egyre szélesebb célközönsége meghódítását. Már az első nemzedék is iránymutató újdonságként érkezett meg az utakra: a MINI márka első, négy méternél hosszabb típusaként, négy ajtajával, nagyméretű csomagtérajtajával, öt teljes értékű ülésével és összkerékhajtásával a MINI Countryman a prémium kompakt szegmensben is útnak indította a brit prémiumgyártó sikertörténetét, ma pedig már a MINI teljes újautó-megrendelésének mintegy 30 százalékát eme sokoldalú típus különböző modellváltozatai teszik ki.

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt MINI Cooper SE Countryman ALL4 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,7 – 2,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 13,1 – 14,0 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 40 – 45 gramm / km) összehasonlíthatatlan stílusban egyesíti az úttörő hatékonyságot, a hibrid-specifikus összkerékhajtást és a vezetés zéró emissziójú élményének lehetőségét.

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológia mellett az új MINI Countryman magyarországi motorpalettáján kétféle benzines és kétféle dízelüzemű erőforrás is megtalálható lesz, amelyek mindegyike a legkorszerűbb MINI TwinPower Turbo technológiával dolgozik. A továbbfejlesztett motorok tökéletesen lefedik a 75 kW / 102 lóerő és 140 kW / 190 lóerő közötti teljesítmény-tartományt (100 kilométerre vetített 4,1 – 6,3 liter átlagos üzemanyag-fogyasztás és kilométerenkénti 107 – 144 gramm kombinált károsanyag-kibocsátás mellett) és már most maradéktalanul megfelelnek a 2021-től érvényes Euro 6d emissziós szabvány előírásainak. A különböző hajtáslánc-technológiák közül négy igény szerint az ALL4 intelligens összkerékhajtással is párosítható.

Az új MINI Countryman legfőbb ismérvei

 • Jellegzetes frontrész újratervezett hűtőráccsal
 • LED-technológiás első fényszórók és LED-es ködlámpák alapfelszereltségként
 • LED-technológiás hátsó lámpák, amelyek a brit zászló motívumában világítanak
 • Új karosszériafényezési opciók és új Piano Black Exterior külső felszereltségi csomag
 • Új könnyűfém keréktárcsák
 • A legkorszerűbb motorcsalád tagjai, amelyek maradéktalanul teljesítik az Euro 6d emissziós szabvány előírásait
 • Alapfelszereltségként nyolcfokozatú Steptronic automataváltó még több motorváltozathoz
 • Az opcionális extrafelszereltség részeként új, színes, digitális központi kijelző 5” képernyő-átmérővel
 • Az opcionális extrafelszereltség részeként újratervezett műszeregység magasfényű Piano Black stílusban
 • Alapfelszereltségként bőr sportkormány
 • Új utastér-bőrözési lehetőségek
 • A MINI Yours Interior Styles új verziója
 • Új funkciók a MINI Connected szolgáltatás-palettán
 • Az eredeti MINI tartozékok minden korábbinál szélesebb portfóliója

Az új MINI Countryman modellváltozatainak árai (bruttó, Ft)

MINI Cooper Countryman 8 290 000,-Ft
MINI Cooper ALL4 Countryman 9 500 000,-Ft
MINI Cooper S Countryman 9 420 000,-Ft
MINI Cooper S ALL4 Countryman 10 620 000,-Ft
MINI Cooper SE ALL4 Countryman 12 300 000,-Ft
MINI John Cooper Works Countryman 13 480 000,-Ft
MINI Cooper D Countryman 9 200 000,-Ft
MINI Cooper D ALL4 Countryman 10 500 000,-Ft
MINI Cooper SD Countryman 10 620 000,-Ft
MINI Cooper SD ALL4 Countryman 11 180 000,-Ft
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb