fbpx

Magyarországon az új Nissan LEAF

Előző héten, a Budapest Auto Show-n mutatták be a magyar közönség számára a vadonatúj Nissan LEAF-et, mely magasabb mércét állít fel az elektromos autók piacán: a vásárlók nagyobb hatótávot, fejlett technológiákat és egy dinamikus, friss formatervet kapnak.

Nissan LEAF

A modell új technológiáinak – ProPILOT autonóm vezetés, ProPILOT parkolás, e-Pedal –, illetve a nagyobb teljesítménynek, hatótávnak, továbbfejlesztett kifinomultságnak, komfortnak és kényelemnek köszönhetően a tulajdonosok magabiztosabb, izgalmasabb vezetési élményben részesülhetnek és még inkább kapcsolatban maradhatnak a világgal.

A második generációs LEAF formaterve a Nissan jövőcentrikus látásmódját, és a világ legnépszerűbb elektromos járművétől már megszokott úttörő megközelítést tükrözi. A formatervet a 2015-ös Tokiói Autószalonon bemutatott IDS koncepcióautó ihlette. A sportos, feltűnő karosszéria kifejezi az autó dinamikus elektromos karakterét.

Nissan LEAF

 Az új LEAF megtestesíti a Nissan Intelligent Mobility-t, amely a vállalat jövőképe azzal kapcsolatosan, hogy hogyan vezetjük majd az új autókat, milyen lesz azok meghajtása, és hogyan illeszkednek majd azok társadalmunkba. Már rendelhető a Nissan LEAF 2.ZERO limitált kiadása, 2017 decemberétől pedig elérhető az új modell összes felszereltségének ára és tartalma a Nissan honlapján.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb