fbpx

Limitált Aygo a láthatáron

Mindössze 1500 darab készül majd a Toyota Aygo x-pose elnevezésű limitált szériájából, amelyet a csillogó fehér szín, bordó vászontető, az övvonal bordó felületei, és a külsővel harmonizáló színösszeállítású belső tesznek még különlegesebbé. A limitált modell márciustól lesz elérhető az európai piacokon.

A 2014-ben megjelent második generációs Aygo hamar népszerűvé vált a szupermini kategóriát választók körében, a modell európai eladásai évente meghaladják a 88 ezret. Piaci részesedése 6,7% az A-szegmensben, ami azt jelenti, hogy a négy legnagyobb darabszámban értékesített modell között van ebben a rendkívül kompetitív kategóriában. A modell hazánkban is rendkívül népszerű, a tavalyi évet szegmensének harmadik helyén zárta, 5,5%-os szegmensrészesedéssel.

Limitált Aygo

Az autó orr-részét jellemző ikonikus “X” motívumtól kezdve a széleskörű személyre szabhatóságáig egyébiránt minden limitált Aygo stílusában és technológiájában megtalálható a vidámság. A modellkínálatot – 3 felszereltség, 3 speciális kivitel – mostantól egy újabb változat egészíti ki: a korlátozott darabszámban, mindössze 1500 példányban készülő Toyota.

A divatos “x-pose” kivitel szavatolja a különleges megjelenést, köszönhetően az orr-rész X motívuma és a hátsó lökhárító zongoralakk fekete betétjeivel tarkított csillogó fehér fényezésének, a színre fújt ajtókilincseknek, visszapillantó tükröknek és a sárvédők díszítésének.

Az autó feltűnő megjelenését tovább fokozza a bordó színű, elektromos mozgatású vászontető és egy új, feltűnő egyediséget biztosító csomag. Ebben az esetben a motorháztető első orr része és az első légterelő is bordó fényezést kap, valamint bordó matricák díszíthetik a külső tükröket és az oldalsó övvonalat is. A fehér színű, 15 colos, ötküllős könnyűfém keréktárcsák polírozottak a középső részük pedig bordó. Az utastér eleganciáját a fehér színű légbeömlő nyílások, fekete középkonzol és váltózsák fokozza, miközben a műszerfalat és a váltókart bordó betétek díszítik.

Limitált Aygo

Az x-pose részben bőrkárpitozású ülésekkel készül, de rendelhető fekete színű, bordó betétekkel ellátott teljes bőrkárpitozással is. A szőnyegek színvilága is harmonizál az autó többi részével, szegélyeik bordó színűek. Az új limitált Aygo Európa-szerte 2017 márciusától érhető el a márkakereskedésekben.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb