fbpx

Laller is feltűnik az Autósport Évkönyvben!

Egy autó/motorsport évkönyvbe bekerülni mindig megtiszteltetést jelent, pláne akkor, ha egy hosszú és eredményes szezont tudhatnak maguk után a versenyzők.

A 2020-as terepralis versenyév sajnos sem hosszúnak, sem eredményesnek nem volt nevezhető, legalábbis ami a hazai bajnokságot illeti. Az ugyanis sajnos egy az egyben el(le)maradt – de nem az évkönyvek hasábjairól. Az Autósport és Formula Magazin gondozásában hagyományosan minden esztendő végén megjelenő kiadványban azt vették górcső alá a szerkesztők, amit mi magunk is oly sokszor vesézgettünk a tavalyi év során. Vagyis hogy hogyan és mivel tartották karban magukat az elmaradt versenyek híján partvonalra szorult sportolók. Horváth Lajos „Laller” több szempontból is kivételt képezett: rajthoz állt a Baja Szcezineken, és a versenyek helyén tartott tereprali iskolákon egy új generációs, Dakar győztes technikával készülhetett az idei esztendőre.

Horváth Lajos számára 2021-nek nem csupán versenyzői, de sportdiplomáciai törekvései is vannak/lesznek, reméljük a következő évkönyvben ezen, na meg egy jól sikerült szezon krónikáján lesz majd a hangsúly.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb