fbpx

Knight Rider – visszatérhet a legendás páros

Évről évre felröppennek a hírek, hogy valaki, valahol feltámasztja a nyolcvanas évek kultuszsorozatát, a Knight Ridert. Legutóbb decemberben találkozhattunk egy egész komoly trailerrel, ahol KITT mellett David Hasselhoff is feltűnt.

Mi persze azóta is tűkön ülünk, mert ugyan az elmúlt évtizedekben számos próbálkozás és megvalósított film/sorozat volt, amely a Knight Rider nevet valamilyen szinten viselte, eddig egyik sem tudta visszahozni (sőt, igazából megközelíteni sem) az 1982 és 1986 között futott széria hangulatát. Azonban a nemrég felbukkant, Knight Rider Heroes címet viselő, alig több, mint egy perces beharangozó egyből felültette a nosztalgiajáratra a rajongókat. Nem is csoda, hiszen a videóban kedvenc Pontiacunk…vagyis Knight Kétezresünk éppúgy száguld, mint három évtizeddel ezelőtt. Igaz Hasselhoff vonásai már nagypapásodtak, de még ő is bőven menő a napszemüvege mögött.

Hogy a projekt jelenleg milyen fázisban van, arról még nem sokat tudunk, bár a trailer egész jól sikerült, azért még egyáltalán nem szabad biztosra venni, hogy ebből egy egész estét film kerekedik majd. Mindenesetre a Knight Rider Heroes honapja él, a videó alatt pedig bőszen megy a találgatás, hogy vajon mi is fog ebből az egészből kisülni. Lehet, hogy az egész csak egy ügyes reklám része, ám az is lehet, hogy tényleg visszatér a legendás páros a képernyőkre. A készítők szerint hamarosan minden kiderül.

Az biztos, hogy Hasselhoff még nem öregedett ki a szerepből, ebben a videóban igen magabiztosan nyomja a gázpedált, mellette pedig sztorikat mesél a Knight Rider forgatásáról, kötelező megnézni!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb