fbpx

Így (ne) add el az autódat – hirdetések magyar módra

Unod a „ha új autót keresel, ne hívj” és az „ügyvéd/orvos/idős/hölgytulaj, nem dohányzó, tízezer kilométer van benne” féle autóhirdetéseket, akkor ez a pár szösszenet neked való. A hirdetések krémjéből válogattunk, az eladókba pedig nem kis adag őszinteséggel kevert humorérzék szorult.

car-humor-funny-joke-fast-car-repair-body

1. „Az akkumulátort valami szívja, ezért időnként lemerül az akksi (szerencsére dombos területen élünk) az elektromos anomáliáknak se szeri se száma.”

2. „Az utastér magáért beszel, a visszafogott design keveredik a koszos kárpittal.”

3. „Eladó egy- a világörökség részét képező- Zastava. Állapotát tekintve a de jól nézel ki kategóriába tartozik.”

4. „Korának megfelelő állapotban – mint a 25 éves lányok buli után.”

5. „Hátsó ülés lefektet, zsiráfbébi befektet. Van pár kaszni bibije: jobb oldali küszöb reinkarnálódott, most lyukként éli életét. Fényezése itt-ott nem éppen gyári, de megdöbbentően színhű.”

6. „Sajnos a fényezése úgy járt, mint én a múlt nyáron: lehámlott. Messziről nézve, sötétben teljesen hibátlan.”

7. „ÖT ÉVE TULAJDONOMBAN, AUTÓSZERELŐ VAGYOK, EZ AZ AUTÓ EGY ELPUSZTÍTHATATLAN CSÓTÁNY”

8. „Alkudozó haszonvas kereskedők kíméljenek, mert ha valaki azért jönne érte, hogy fejszével szétverje, akkor inkább megmarad, míg el nem rohad!”

9. „Az autó körbe van törve, de egyben van.”

10. „Mit is mondhatnék, az 1000 becenevű mindenki első autójáról? Nem is tudom, talán annyit ha jobban körbekérdezel a családban volt! Talán nem is 1 db. Ha nem vezetted még nem ismered a polski érzést mint pl: magasságodtól függetlenül nem férsz el benne, mindenki megmosolyog, amilyen kicsi olyan lassú, amilyen olcsó annyira jó érzés benne ülni és hallgatni a Neoton Família 220 felett című számát természetesen kaziról mint anno faterék! Egyes legendák szerint ilyenben még szexeltek is! Bár azt mond az amit akar 100 potom ezer forint megéri letesztelni! Arról nem is beszélek, hogy 2 év műszaki, felújított motor, új fékek, eredeti bőrülés? Nincs több kérdésem! Karira? Gyereknek friss jogsi mellé? Ennyiért? Na ne legyél ennyire skót vegyél mellé egy iPhone-t is! Hívj nézd meg csodáld meg, vidd el!”

11. „Eladóvá vált szeretett kombink. Jelenleg elindul (használata nem javasolt)…”

12. „Az autó kb 10-12éve van nálunk, munkás autónak volt használva, nem templomba járós.”

13. „Eladó ivarérett Corsa B, napi használatból, típusváltás miatt.”

13+1 „Eladó egy renó klió érvényes magyar okmányokal normál álapotban jomotoral”

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb