fbpx

HASONLÓSÁG A KOCSID MŰSZERFALA ÉS EGY KARÁCSONYFA KÖZÖTT

Duna Auto

Forintra pontosan összegyűlt álmaid autójára a pénzed? Ne rohanj azonnal megvásárolni!

Az a kocsi, aminek a vételára éppen belefér az anyagi keretedbe, hamar fenntarthatatlanná válik. Örök hiba, hogy prémium autó vásárlásakor csak az árat nézzük meg, az egyéb költséget pedig figyelmen kívül hagyjuk.

check engine

Nem csak a fogyasztásról beszélünk, hanem a szervizről, és a váratlan kiadásokról is. Miért próbálunk minél vagányabb és mutatósabb verdát venni, ha utána nem győzzük fizetni a plusz költségeit?

A prémium autót is rendszeresen kell szervizelni, hiába világmárka. Ráadásul a csúcskategóriás kocsinak használtan is csúcskategóriás költségei vannak, ne higgyük, hogy elpusztíthatatlan vas gurul alattunk, ami harminc évig hibátlanul fog működni.

A legstabilabb járműnek is szüksége lehet alkatrész cserére. Ha nem kalkuláljuk bele a felmerülő kiadásokat, a sok hibajeltől úgy fog világítani a műszerfalunk, mint a karácsonyfa, egy idő után pedig az autó jóformán letérdel, annyi baja lesz.

Ekkor a vásárlási érték 30-35%-át eléri a szervizköltség, amit sok tulajdonos nem tud azonnal kirántani a zsebéből, így álmai autója azonnal rémálmokká alakul át.

A legfőbb tanács tehát: nézz szét mielőtt megvásárolod álmaid autóját, és gondold végig, hogy fent tudod-e tartani majd. Hajts fel az autotveszek.hu oldalra, ahol folyamatosan friss hirdetések várnak, és találd meg álmaid autóját!

forrás: autotveszek.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb