fbpx

Új Peugeot Expert: egy nemzedéknyi előny

Keresse az új Peugeot Expertet a Peugeot Fábiánnál Budapesten vagy Székesfehérváron!

Az új Expertet úgy alkották meg, hogy a moduláris EMP2 platformból kialakított új padlólemeznek köszönhetően megfeleljen a professzionális felhasználók változatos igényeinek, követelményeiknek. Az új PEUGEOT kishaszonjármű ezzel a kompakt külső méreteket a szegmensben egyedülálló, maximális terhelhetőséggel ötvözi.

expert1

A Peugeot Expert háromféle hosszúsággal rendelhető, két vagy három első üléssel. Hasznos raktérfogata elérheti a 6,6 köbmétert, hasznos terhelhetősége pedig az 1400 kg-ot, hasznos hosszúsága 4 méter. A 4,95 m-es normál (Standard) és az 5,30 m-es hosszú (Long) változatok alkotják a kategória szívét. A szegmensben egyedülálló, 4,60 m-es kompakt változatban a hasznos raktérfogat 5,1 köbméterre, a hasznos terhelés 1400 kg-ra növelhető, hasznos hosszúsága 3,32 m(3). Méreteinek és csökkentett túlnyúlásainak köszönhetően az Expertet nagyfokú mozgékonyság jellemzi, amit különösen nagyra értékelnek majd azok, akik nap mint nap városban közlekednek vele. A szegmensben ritka, mindössze 1,90 m-es, magasságának köszönhetően az Experttel bármilyen teremgarázsba behajthatunk.

Az új Expertet a korszerű és hatékony, 95 LE / 210 Nm és 180 LE / 400 Nm közötti BlueHDi Euro 6 motorokkal szerelik fel, többségük Stop&Start rendszerrel készül. Kiváló vezetési komfortot nyújtanak, fogyasztási és CO2-kibocsátási adataiknak köszönhetően a kategória bajnokai. A BlueHDi 180 motorral felszerelt változatok EAT6 automatikus váltója és a BlueHdi 95 motorral felszerelt modellek ETG6 robotizált váltója mértéktartó fogyasztással, és alkalmazásuk következtében nagyobb középső utas előtti lábtérrel rendelkezik. A szegmens etalonja címmel büszkélkedhet a leghatékonyabb változat, amelynek fogyasztása 5,1 l/100 km, emissziója pedig 133 g/km. A teljes Peugeot Expert kínálat 5,4 literes átlagos fogyasztásával és 140 grammos átlagos CO2-kibocsátásával szintén mércének számít a kategóriában.

2016-peugeot-expert-promises-class-leading-fuel-economy_15

A professzionális felhasználók fokozott hatékonyságáról, kényelméről és biztonságáról az új Peugeot Expert számos olyan felszereltséggel gondoskodik, amelyek ritkán vagy most először jelennek meg a kategóriában:

  • Egyedülállóan új az önműködő oldalsó tolóajtó;
  • Az utastér alakíthatósága a Moduworkkel, ahead-up display és a műszerek leolvasása sebességkorlátozás-előrejelzéssel szintén most először jelenik meg a szegmensben;
  • Az Active Safety Brakeés az automatikus fényszóró-bekapcsolás elvétve található a szegmensben;
  • Az új, csatlakoztatott, hangfelismeréssel vezérelt 3D navigáció és valós idejű közlekedési információk, tolatókamera 180 fokos hátsó panorámanézettel és VisioPark 1 hátsó zoom nézettel, illetve a Vezető fáradságára figyelmeztető rendszer – ezek a felszereltségek először jelennek meg egy Peugeot modellben.

A professzionális felhasználók igényeinek minél teljesebb kielégítése érdekében a Peugeot Expert a következő változatokat kínálja :

  • Duplakabinos változat, 5 vagy 6 üléssel;
  • Padlólemezes alvázkabin: egyedi felépítményekhez;
  • Kombi: akár 9 személy szállítására alkalmas.

További információkat itt ér el a modellről: http://www.fabian.hu/hirek/uj-peugeot-expert-egy-nemzedeknyi-elony/

Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

Peugeot Fábián

1113 Budapest, Jászóvár utca 1. | tel.: +36 1 361 44 15

8000 Székesfehérvár, Budai út 175. | tel.: +36 22 303 406

www.fabian.hu

(x)

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb