fbpx

HARC A GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS ELLEN :

A DS AUTOMOBILES–É A LEGALACSONYABB CO2-KIBOCSÁTÁS A TÖBBFÉLE HAJTÁSI MÓDOT KÍNÁLÓ PRÉMIUM MÁRKÁK KÖZÖTT

A márka 2015-ös megszületésekor kihirdetett elektrifikációs stratégiája eredményeként a DS Automobiles mára a legalacsonyabb CO2 -kibocsátással büszkélkedhet a többféle hajtási módot kínáló prémium autómárkák között.
A 100%-ban elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a 300 LE-s, összkerékhajtású DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 modelleknek köszönhetően a DS Automobiles átlagos CO2 – emissziója 80 g/km volt 2020 első félévében.

ds

A DS Automobiles elkötelezett az energetikai átállás iránt. A Formula E-ben megszerzett tapasztalatnak köszönhetően (A DS TECHEETAH és Jean-Éric Vergne világbajnoki címei) az E-TENSE paletta ma referencia az igen aktív elektromos és hibrid prémium piacon. A versenysportban megszerzett szaktudás sokat segített azoknak a versenyképes technológiai megoldásoknak a kialakításában, amelyek az CO2 -kibocsátás csökkentését és az ügyfelek elégedettségét szolgálják.
A DS 3 CROSSBACK és a DS 7 CROSSBACK 2019 óta érhetők el elektromos/hibrid hajtáslánccal is. A DS 9 limuzin jövőre érkezik zömében tölthető hibrid erőforrásokkal, 225-360 LE teljesítménnyel.
A többféle hajtási módot kínáló prémium márkák rangsorában a DS Automobiles az élre került 79,9 g/km-es CO2 átlagával, az első félévet tekintve. Egyetlen másik prémium gyártó sem fért be 110 g/km alá.
A DS 3 CROSSBACK et de DS 7 CROSSBACK modellek hatékonysága a « multienergia » platformoknak, az alkalmazott technológiáknak, valamint a tömegcsökkentésnek köszönhető.

ds

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb