fbpx

Eredeti állapotban megőrzött Land Rover Range Rover 1983-ból

Még mindig lehet találni eredeti állapotban megőrzött autókat, melyre egykoron nagyon vágytunk, de fiatalok voltunk, és/vagy elérhetetlen volt számunkra. Ilyen ez az MK1-es 1983-ban gyártott Land Rover Range Rover. 5 ajtós változat ami csak 56138 km-et futott, és teljesen gyári állapotban maradt meg az utókor számára. Konkrétan ezért az autóért 29.500 Euro-t kérnek, ami nem mondható olcsónak, de aki egy ilyen autót szeretne magáénak tudni, annak nem egy napi igáslóra van szüksége, hanem a kedvenc gyűjteményei közé szeretné.

Landroverrangerovermk1_1

A karosszériája soha nem volt javítva egyetlen helyen sem, és tökéletesen illeszkednek az ajtók is. Az alváza is rozsdától védett állapotban maradt.

Landroverrangerovermk1_2

3,5 literes V8-as benzines erőforrás hajtja, ami még karburátoros kivitel, és manuális 5 sebességes  váltóval felszerelt, vezetése egy igazi élmény lehet.

Landroverrangerovermk1_motor

A belső burkolatok is teljesen eredeti állapotban maradtak, valamint a műszerfal is repedésektől mentes, úgy néz ki mint ami most jött le a futószalagról.

Landroverrangerovermk1_belső1

Pár évvel ezelőtt kapott egy teljesen gyári alvázvédő réteget, hogy még hosszú ideig újszerű állapotot biztosítson a leendő tulajdonosának.

Landroverrangerovermk1_alváz

ecotrex

Javasolt cikkek

Ez is érdekelhet
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb