fbpx

Díjátadó olasszal fűszerezve – Luca Pasini személyesen gratulált az NTR versenyzőinek

A 2021-es versenyszezon hivatalosan is véget ért, szombaton egy díjátadó ünnepség keretein belül adták át a gyorsasági szakág kispályás és felnőtt kategóriáiban a legjobbjaknak járó kupákat.

Az NTR két pilótáját, Ádám Róbertet és Kecskés Bencét is a dobogóra szólították az este folyamán, ugyanis mindketten az élen végeztek a Takarékbank Gyorsasági Országos Bajnokság és Kupasorozatban. 

Ádám Róbert idén kezdett el versenyszerűen motorozni, azonban kitartása, szorgalma és a sport iránti alázata, valamint a színvonalas oktatás ütős elegye lehetővé tette számára élete első nagypályás versenysorozatának, az SSP 300-as kategóriájának megnyerését.

 

Csapattársa, Kecskés Bence junior pilótaként vett részt a felnőttek között az Open 600-as értékelésben, amely számára egy teljesen új terep volt. Először indult ebben a kategóriában, így még nagyobb elismerésért kiált, hogy rögtön a tanulóévében ő lett a kategória ezüstérmese. Bence a szezon során rengeteget fejlődött, és szinte mindig harcban volt a győzelemért.

Ezzel meg is született az egyik jövő évi cél számára, ami nem más, mint 2022-ben a magyar Open 600-as kategória év végi első helye. Emellett a MAMS különdíjban részesítette az összes hazánkat külhonban képviselő motorost is – köztük Kecskés Bencét – a nemzetközi szerepléséért és az ott elért eredményekért. A New Times Racing vezetése és versenyzői ezúton is gratulálnak a többi kategória résztvevőinek is az elért eredményekhez.

A díjazottakon kívül a csapatvezetés és további csapattagok is részt vettek az eseményen. Bence mentora, Luca Pasini egyenesen Olaszországból repült Budapestre, hogy személyesen méltassa a New Times Racing utánpótlás területén elért eredményeit. Külön kiemelte, hogy a pilóták sokat fejlődtek saját magukhoz képest, ez szerinte az oktatási módszernek és a remek külföldi szakmai kapcsolatoknak köszönhető. Továbbá elmondta, hogy látja a hazánkban tett erőfeszítéseket, emiatt bízik abban, hogy hamarosan újra láthatunk majd magyar versenyzőt a nemzetközi elit valamelyik világbajnokságában. 

A szezonnak ezzel hivatalosan is vége, de a csapat tagjai nem lazíthatnak, ugyanis a téli felkészülés nagyon fontos, ez alapozza meg a 2022-es versenyévet.

Fotók: TracksideMotorPhotos / Erdélyi Károly 

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb